rugaciune
Autor: Vasile Iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de vasileiancu in 16/08/2010
Rugaciune

Iti multumesc Doamne Isuse caci mi-ai dat speranta de viata cand credeam ca voi merge in locuinta celor care nu te mai lauda.
Iti multumesc scump Mantuitor caci ai lasat cerul doar ca sa-mi vorbesti deschis si mie.
Nu am cuvinte sa-ti multumesc, as vrea sa-mi prostern inima la picioarele tale.
Eram asa de singur si intristat Isus, aveam o inima zdrobita de poverile lumii acesteia, zdrobit de dureri si chinuri sufletesti. Asa m-ai iubit Isus, mi-ai mangait inima si nu m-ai parasit atunci cand toti m-au parasit, cand nimanui nu i-a mai pasat de mine, tu Isuse ai coborat langa genunchii mei, cand glasul imi pierise si doar ochii sufletului te priveau cu rugaciune, ai venit langa mine sa-mi vorbesti, sa-mi dai curaj si putere.
Cand lumina de viata pierise din ochii mei, cand suferintele trupului ma tineau in pat, cand pasii imi erau grei si inceti, cand vocea imi era slaba, cand trupul imi era lispit de vlaga, am strigat catre tine, Doamne ai mila de mine.
Cand totul se naruia in jurul meu, cand oamenii fugeau speriati si fara speranta, cand nimeni nu mai credea in vindecare, Tu ai crezut in indurarea cerului care poate ridica un suflet pierdut, pentru ca indurea esti Tu iubit Isus.
Cum as putea dar azi sa nu-ti multumesc scump Mantuitor, cand mi-ai vorbit deschis, ca pentru mine dai popoare intregi, ca tu faci rana si tu o vindeci, ca tu cobori si tu ridici.
Doamne, da-mi o inima smerita inaintea Ta, o inima neprihanita, o inima umpluta de Harul Tau minunat. Ia inima mea rea la Tine si da-mi inima Ta buna Doamne si n-o mai lua niciodata.

Esti nadejdea vietii mele, esti tot ce am pe pamant, esti motivul pentru care traiesc, esti motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata , o noua zi cu Tine, acelasi prieten ceresc venit in vizita la mine, un simplu om de pe pamant. Nu am nimic Isuse in afara de tine, nu am relatii pe pamant, nu am prieteni instariti, insa te am pe Tine, esti visul ce-l port in inima mereu.
Stiu ca azi traiesc gratie Harului Tau, stiu ca inca mai am pasi pe pamant pentru ca Tu ai oprit durerea prin porunca din cer, stiu ca am viata doar pentru ca tu nu m-ai uitat, ti-ai adus aminte de sufletul credincios al copilariei mele, ti-ai adus aminte de rugaciunile purtate pe genunchii unui copilas.
Ce sunt eu oare azi ... decat o marturie a indurarii si milei tale.

Acum nu ma mai simt singur si nici trist, chiar daca nu ma cauta nimeni, chiar daca numi scrie nimeni nicun rand, stiu ca un Fiu de Dumnezeu isi face timp sa coboare la rugaciunea mea, sunt doar un om, si-o mana de tarana Isus, doar un suflet.
Dar ce sa-ti dau eu tie? Nu am nimic de pret pentru cerul Tau plin de comori vesnice, nu am calitati duhovincesti, nu am nimic in mine care sa valoreze pentru cer, nu am decat un suflet de la Tine, nu am decat un duh din Tine, in rest sunt sarac Isuse, nu te am decat pe tine scump Mantuitor.




frumoase cuvinte
Ai putea sa scri la devotionale cu aceste cuvinte pline de har, pace tie sufletule.
Adăugat în 18/08/2010 de radmaria
multumesc, De la El sunt toate
Adăugat în 06/10/2010 de vasileiancu
Statistici
  • Vizualizări: 2292
  • Export PDF: 6
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni