DUSMANUL
Autor: Vlagea Corneliu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de vlaco in 25/06/2009
Unul din dusmanii cel mai de temut cu care m-am luptat si am fost de multe ori infrant a fost EU-l nerastignit. El este de multe ori greu de identificat pentru ca se ascunde dupa diverse masti aparent rezonabile precum: comoditatea, confortul, dorinta de a placea oamenilor, dorinta de a fi apreciat si laudat, teama de a nu suferi. EU-l foloseste mereu un argument greu de combatut:"toata lumea face asa". Cert este ca EU-l nu poate convietui cu Domnul Isus in fiintele noastre si singurul care il poate pune la colt este doar Domnul Isus Cristos.
A Lui sa fie toata Gloria pana in Vesnicie!
DUSMANULUn dusman nevazut si perfidImi da zilnic tarcoaleIi fac fata cu greu si adesM-a oprit ca sa umblu pe caleZilnic vreau sa traiesc cu Isus Sa ma las de-a Lui Mana purtatDar vrajmasul imi da noi motiveSa traiesc in placeri si pacatSi cu cat imi doresc sa ma lasDominat si condus de IsusCu atat mai abil si marsavMa infrange si vrea tot mai susSe agata de mine ca o umbraSi nu pot sa-i dezleg trasaturileFiindca poarta pe-a lui fata o mascaCu care isi ascunde chipurileDisperat si sleit de puteriAm strigat la Isus Domnul meuEl cu Mana lui blanda a tras mascaSi uimit am ramas...eram EU


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1156
  • Export PDF: 1
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”