Ce rost au?
Autor: Tabita Ille  |  Album: Viața  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de tabitha7 in 11/08/2022
Doamne, ce rost are suferința. . ce rost are jertfa mea? dacă eu nu știu a mă supune, dacă eu nu vreau a asculta?

Si atâtea câte am făcut, dacă dragoste nu am avut, ce rost are truda mea! ? ?

Să iubesc, , hmm aş putea? chiar și atunci când cel rău cu ura sa, mă trânteşte la pământ? ? ?

când oamenii îmi greşesc, cum să iert? ! oare pot eu să stau nepăsător, , sau îmi arăt “dragostea" într-un mod răzbunător! ?

[ ooo, departe de Mine, caci nu te cunosc
-cum nu Doamne, pentru tine am spus că mor!
In zadar e suferință, in zadar e jertfa ta, dacă tu în toate nu ai pus dragostea Mea. Nici să te smerești n-ai vrut, o inima rea ai avut, iată nebunia și mândria ta, astăzi rodul lor le vei vedea!]

Ce vă cer eu copilași, nu e doar sudoare, nici un sacrificiu mare... vreau cu toată inima numai ascultare. . ascultare de Cuvântul meu, dragoste, vă cer, și pe asta de nu o aveți, raiul meu nu o sa-l vedeți.

ohh la picioarele-Ți mă aplec în smerenie, Tată. . iartă-mă te rog, si de nu rămâi acum în mine, eu nu voi putea iubi ca Tine.
Am scris aceste cuvinte în momentele grele din viața mea când oamenii aruncau în mine cu ură, m-am oprit în lacrimi, m-am oprit să nu fac la fel ca ei, ce scurtă e viața, Dumnezeu ne-a chemat să iubim pe cei ce ne fac răul, să-i binecuvântăm mai degrabă, nu să le plătim cu aceeași monedă a răutăți. Iubirea e mai presus de toate, Iubirea din Dumnezeu învinge!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 252
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.