Isus,de vorba cu noi!
Autor: TraianSuciu1  |  Album: Iubirile fara sfarsit!  |  Tematica: Zidire spirituala
Resursa adaugata de TraianSuciu1 in 21/05/2021


De credinta tie in mâna și in degetul ce atinge... vino Tomo, te apropie iaca raniile s-aici... Vino Prietene, palpează, necredință ta, ti-o stinge... pune capăt tulburari de-ndoiala și de frici!

Petre, Petre... tine-ți sabia, sub tunica și maniei pune-i frâu... nu in brat este puterea, nici in gura care cearta... ci-n izvor de pe Golgota, navalit in lume râu... forta aceasta biruieste fiindca-i har si fiindca iarta.

Si voi fii ai mamei voastre, ce veniti din Zebedei... socotiti unde vi locul in imparatii si-n viata... nu ravniti onor in lume si mandrii fara temei... . fiti umili, ridicarea in cer si slava in smerenie se invata

Tu Zacheu ce stai in dud si in slujba de perceptie... Nu in bani sta bogatia nici in functie nu-i statutul... ci in Cel ce iti umple casa onorand a ta receptie... . El iti schimba avutia si iti uita tot trecutul

Tinere bogat in drahme si de Lege implinitor... de is bun, ca Unul este si in Cer si pe Pamant... . ma asculta, nu la schimb cu avutia esti spre cer ascultator... ci sa afli nemurirea, afla dara cine sunt!

Iar tu Nicodime draga ce ma cauti pe furis... nu intelegi si ai mare teama in Cuvant sa te demasti... nu te pierde in maruntisuri si-n slovei greu desis... . pentru rai si vesnicie trebuie iarasi sa te nasti

Iar tu Simon din Cirene, ce te intorci de la ogor. . cu obida imi duci crucea si cu pumnii inclestati... . . nu stä suferinta in truda si nici sila in ajutor... ci in jugul ce-n iubire tu il porti pentru ai tai frati!

Si tu Marto buna gazda ce intruna robostesti... hai ramai macar o clipä, te opreste in odihna... prea esti buna dar lipsita, te consumi dar nu iubesti... in zadar is toate cele daca in suflet nu ai tihna!

Si voi dragii urmasi in cale, adevar si vesnicie... de traiti ca mai-nainte si cu mine n-ati murit... va inselati cu buna stiinta si traiti in saracie... sunteti vii ca umbla vorba, dar iubirea n-ati trait!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 459
Opțiuni