Fierbe pământul
Autor: Nichifor Nicu  |  Album: Selectii.  |  Tematica: Zidire spirituala
Resursa adaugata de Nichifor in 15/11/2016
Fierbe pământul
autor: Nichifor Nicu
15.11.2016. ora. 04:20

Fierbe pământul, se-nspăimântă omenirea,
E plin de războaie, se-apropie răpirea.
Mulțimi de popoare se avântă spre moarte,
Aleargă mereu pe căile deșarte.

Tot cerul exclamă venirea-I măreață,
Curând sus pe nori Îl vom vedea față-n față.
O spaimă enormă va fi pe pământ,
Când Vine Isus după Poporul Cel Sfânt.

Pregătește-ți tu haina, Biserică Sfântă,
Stai tare-n credință, te roagă și cântă.
Mai plânge o clipă, mai rabdă un ceas,
Căci Vine Isus, mai este un pas.

Tu stai și ascultă-I mereu glasul dulce,
Acelui ce vine și-n slavă te duce,
Nu da ascultare acelui viclean,
Nu da ascultare căci acela-i satan.

Privește spre ceruri și fii bucuroasă,
Căci vine Stăpânul, te duce Acasă,
Te duce-n slavă, în raiul promis,
Te duce acasă, în Paradis.

Amin.
Mai plânge o clipă, mai rabdă un ceas,
Căci Vine Isus, mai este un pas.

Poezia este biblică, dar nu este pentru crestini din Europa, ea, este o încurajare pentru fraţii din ţările arabe. De aceea încercaţi să o traduceţi în limba arabă şi compuneţi pentru noi poezi de jale.
Noi creştini europeni; plângem şi rabdam??!! Să fim serioşi! Rabdarea credinţei şi plânsul pocainţei pentru cei mai mulţi dintre noi sunt teme biblice interesante,nu experienţe de viaţă. E drept; plângem şi noi :că nu vine curentul şi pierdem, meciul, filmul sau ştirile, nu după venirea Domnului Isus. Dacă vine Domnul în timpul unui meci, sau film noi ne supărăm nu ne bucurăm. De aceea trebuie să ne întoarcem la plânsul pocainţei şi rabdarea credinţei dacă vrem să nu fim daţi de ruşine, la revenirea Domnului Hristos.
Frate: mai aveţi puţină răbdare şi ve-ţi vedea câtă rabdare am avut fiecare.

Adăugat în 16/11/2016 de pascaioan
Versurile ne aduc mare zidire și bucurie sfântă fiți binecuvântat frate.
Adăugat în 16/11/2016 de floridinmaracineni
Un frumos poem al indemnului de a veghea, de a ne pregati pentru venirea a doua in slava a Domnului: "Pregătește-ți tu haina, Biserică Sfântă,/Stai tare-n credință, te roagă și cântă./Mai plânge o clipă, mai rabdă un ceas,/Căci Vine Isus, mai este un pas." Felicitari.
Adăugat în 16/11/2016 de marin2016
Stimate frate Pasca Ioan. Eu am scris aceasta poezie pentru Biserica Lui Hristos de pretutindeni..inclusiv europa si romania. Nu am vb despre crestinii moderni..... aia n au ce cauta in biserica Lui Hristos.
Adăugat în 18/11/2016 de Nichifor
Frate, vă rog să nu mă înţelegeţi, greşit, nu meşajul este problema, mea ci destinatarul mesajului.

Dacă Ioan ducea mesajul lui DUMNEZEU adresat biserici din Smirna , la biserica din Laodicea, laodiceni erau în al noulea cer că mesajul lui Dumnezeu se potrivea cu mesajul lor .Cu un asemenea mesaj laodiceni ajungeau fericiti, dar nu ajungeau pocaiţi, că nu mai aveau motiv să se întoarcă înapoi de unde au căzut.

Observati frate că nu orce mesaj a lui Dumnezeu se potriveşte tuturor bisericilor. Bisericilor: ca cea din Smirna,(tarile arabe) Dumnezeu le trimite mesaje care încep cu cuvântul ,,ferice,, pentru a le incuraja să meargă înainte, iar bisericilor: moderne ca cea din Laodicea (Europa) le trimite mesaje care încep cu cuvântul ,,vai,, pentru a le determina să se întoarcă inapoi...

Frate vă spun sincer, că mă doare de ceea ce se petrece în bisericile din Europa: noi suntem plini de pete şi zbârcituri, iar mesageri noştri prin mesajul lor ne fac să ne simţim ca o fecioară curată. În felul acesta suntem încurajaţi sa mergem înainte spre dezastru....
Biserica din Europa are nevoie de oameni slabi ca mine şi ca d-voastră, ca să stea împotriva acestor mesageri tari (la cerbice) care duc în rătăcire biserica Lui Hristos din Europa.
Adăugat în 18/11/2016 de pascaioan
Deci , se pare ca dvs. nu ati inteles despre ceea ce am vrut sa spun in versuri. acolo faceam referire la Biserica Lui Hristos care va fi rapita la cer...adica la Mireasa Lui Hristos de pretutindeni.
Adăugat în 18/11/2016 de Nichifor
Destinatarul este intreaga Mireasa a Lui Hristos. Adevarata Biserica de pe tot globul pamantesc. Cine are urechi de auzit, sa auda.
Adăugat în 18/11/2016 de Nichifor
Statistici
  • Vizualizări: 1134
  • Comentarii: 7
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni