Lacrima mamei
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Cârje de stele...  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de sanda_tulics in 21/10/2014
Lacrima mamei

Sub ploaia-arsiță a lacrimilor-mamă
E-un tânguit ce-n disperare ,
fiul iar își cheamă
Și fiica-i ce a purtat-o în brațe
cântându-le din vers-ceresc
cu har și cu dulceaţă.

Din cântul ars de dor curg iarăși lacrimi,
Ea nu vrea, nu poate să îi ştie
de Domnul Bun , departe...
Se roagă din zi până în noapte
Să-i fie aduşi, să-i ştie lângă El, aproape.

Cântarea-i e focul ce-i arde în fiinţă
De care mama e aprinsă și cuprinsă;
Se uită înspre cer în implorare
Și-aşteaptă , iar cerșește pentru ei, salvare.

Așa-și petrece -n rugi, noaptea și ziua,
Cerșindu-I milă, din scumpa Lui salvare,
Să nu vină 'Mpăratul pe furiş, cum este scris
și fiii să-i rămână -n al lumii greu- desiș.





20 octombrie 2014 Sanda Tulics

...da, avem o mare durere pentru copiii nostri care stau departe de Dumnezeu... (şi nu numai!) e una din cauzele pentru care, într-adevăr, venim cu lacrimi de foc înaintea Domnului... nădăjduim că vor renunţa la ignoranţa şi nepăsarea lor... ne bucură si avem o nădejde văzând căci Dumnezeu îi cercetează... din păcate, Dumnezeu nu va trece peste voia lor, peste hotărârea de alegere a una din cele două căi pe care Domnul le pune omului în faţă; dar aşa cum spuneţi în aceste versuri, noi, mamele vom continua să cerşim milă, iubire şi iertare...
deosebite versuri... deosebite, cel puţin pentru mine; ele îmi oferă o nădejde vie căci şi ceilalţi doi copii ai mei vor primi VIAŢA din mâna Domnului; fiţi binecuvântată sora Sanda.
Adăugat în 21/10/2014 de floridinmaracineni
...nu mi-am propus tema versurilor {mai ales căci în ultimul timp Dumnezeu tot aici îmi dă mai mult de scris dar sincer ;dezastrul la care sunt supuși tinerii în lume dar și în biserici...mai nou, mă face să plâng real și să scriu ce primesc ,din ceea ce Domnul vede din ceruri} Versurile sunt semnale de alarmă, nu neaparat ale mamelor ce plâng doar cu lacrimi ci care trăiesc plângând tot timpul pentru salvarea copiilor, cele mai scumpe daruri .Mă îngrozeste decăderea, lipsa de teamă de Dumnezeu în tineri, ușurința cu care renunță la bine și apucă greșite căi...Îndemn tinerii să asculte marturiile tinerilor prinși în capcana satanei dar și a părinților care au pierdut copii spiritual. Este un război incerdibil în care tinerii habar nu au în ce sunt împlicați.Sincer ,cred căci în afară de a asculta muzică și studiu biblic ar trebui să citească ,asculte și să se informeze din viața-mărturie a celor''prinși în război''. Pe unii dintre ei Domnul i-a eliberat ,tocmai de aceea să-i caute să se informeze real. Este ca un stagiu practic al Bibliei invătate și citite.
Adăugat în 21/10/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1704
  • Export PDF: 9
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni