Lacrimi De Fericire
Autor: Hutanu Ovidiu Mugurel  |  Album: fara album  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de ovidiu_mugurel in 25/03/2014
Am avut cândva o mamă,
Ce pe Domnul L-a uitat,
Pe satan acum slujeşte
Şi idoli din lemn uscat...

Dar nu plâng, că am un Tată
Ce e Viu şi-Adevărat,
Este Domnul, Cel din ceruri
Fie-n veci, Glorificat!

Ceasul cel din urmă bate...
Judecata iată-`ncepe;
Vei da astăzi socoteală
Pentru viaţa făr` de lege.

În zadar dai argumente
Pentru ale tale fapte;
N-ai vrut să-L slujeşti pe Domnul
O să fii dat la o parte.

Vei fi pus cu toţi grămadă,
Cu beţivii şi curvarii, mincinoşii... tâlharii.
Şi cu ceilalţi care-odată,
Pe Iisus L-au dat afară.

Vei trăi o veşnicie,
În al Gheenei foc nestins.
Dar cei ce-au slujit pe Domnul,
Vor primi ce le-a promis:
Mântuirea, Fericirea,
Cu Iisus în Paradis.
Amin
In cateva cuvinte o sa va explic mesajul acestei poezii si cum am asternut aceste randuri. Am fost izgonit de acasa de mama mea-eu,sotia mea si fetita mea de 5 ani,pentru ca am hotarat sa il urmam pe Domnul Iisus. Mama este ortodoxa, foarte religioasa dar nu si credincioasa. Aceasta poezie este un mesaj pe care Dumnezeu i l-a trimis mamei mele prin intermediul meu; stateam intins in pat si nu reuseam sa adorm,iar la un moment dat pur si simplu au inceput sa imi rasune aceste versuri in minte. M-am ridicat,am luat un pix si o foaie si am inceput sa le astern pe hartie. Dupa aceea i le-am trimis printr-un sms si mamei mele;eu acum lucrez in Belgia ca sofer, mama este in tara(nu vorbeste cu noi) - iar sotia si fetita stau pentru moment la parintii ei. Cu ajutorul Domnului sper sa le pot aduce aici cu mine cat mai repede posibil . Domnul sa le binecuvanteze si sa le aiba in paza Sa. Amin


Nu sunt sigura ca mesajul vine din parte lui Dumnezeu pentru mama ta, e mai degraba ura pe care ti-o exprimi si amenintarea gheenei pe care i-o enunti. Dumnezeu nu ameninta niciodata fara sa dea pacatosului speranta.
Adăugat în 26/03/2014 de alincutta
Iart-o pe mama ta, cum Domnul te-a iertat pe tine, o va ierta si pe ea, tu doar roaga-te pentru mama ta, ca nu faci decat ce esti dator atat fata de Domnul cat si fata de mama care acum te-a alungat, dar nu te-a lepadat, ti-a dat viata. Inca mai este speranta pentru mama ta, tu arata-i dragostea ta de copil a Lui Dumnezeu.
Adăugat în 26/03/2014 de fidelitate
Nu este nici o ura, e un sentiment pe care Domnul nu mi-l ingaduie sa il traiesc;tot ceea ce simt este o bucurie imensa si o eliberare. Imi pare rau daca asa ai interpretat tu acest mesaj gresit;mai degraba as interpreta ca un avertisment...Domnu sa te binecuvanteze....,intradevar Domnul nu ameninta,dar te avertizeaza!!!
Adăugat în 26/03/2014 de ovidiu_mugurel
M-au impresionat mult aceste versuri frumoase scrise din inima, am trecut si eu candva prin aceasta experienta, stiu ce inseamna ca cel pe care il iubesti foarte mult si la care ii vrei binele sa nu te inteleaga si sa vada chiar opusul binelui in ceea ce vrei tu de fapt pentru el, Domnul sa aibe mila de voi, sa va aduca multe binecuvantari, sa va intareasca. Fiti fericiti, aveti un Tata bun la ceruri care are sa va poarte de grija. Domnul sa fie cu voi.
Adăugat în 27/03/2014 de florenta.sarmasan
Statistici
  • Vizualizări: 1223
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”