Haloween!
Autor: Cornel Jigau  |  Album: fara album  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de Cornel_Jigau in 31/10/2013
Haloween!

Haloween, Haloween,
Un dovleac căzu din tren,
Noi i-am pus un halogen,
Şi ne-am pus să-l găurim,
Ca să îl sărbătorim.

Ne vopsim ca africanii
Şi dansăm ca boşimanii,
Un dovleac ni-i dumnezeu,
Ideal pentru ateu!

Avem încă-o sărbătoare,
Deja pusă-n calendare,
Ne prostim foarte frumos,
Cam departe de Hristos!

31.10.2013
Nu mi-am propus să realizez cine ştie ce poezie,evenimentul în sine nici nu merită acest efort.Diavolul are foarte multă fantezie,luându-i pe oameni pe nesimţite ducându-i pe oameni acolo unde doreşte el adică foarte departe de Hristos.Distracţie,cadouri şi succesul este asigurat.Astăzi este ziua spiritelor,mâine fiind ziua morţilor,cei care aşa cum spune Scriptura nici nu văd nici nu aud.Cam în felul acesta s-au infiltrat obiceiurile păgâne în biserică.Pe nesimţite până ne-am trezit că le practicăm.Închinarea la icoane şi multe altele pe care nu le mai menţionez ca să nu supăr cumva.Tradiţia creştină pe care o numim sfântă este în realitate o pseudo Scriptură căreia îi dă ascultare cea mai mare parte din creştinătate.Cine are urechi "de auzit"...Nu-i aşa fraţilor că sunt cam demodat şi cam obraznic?N-aş fi ştiut că este Haloween-ul dacă nu întâlneam o fetiţă din clasa I a cărei faţă era toată pictată în toate culorile de n-o mai cunoaşteai.Fetiţa îmi zice:"parcă vă cunosc de undeva!"M-am uitat cu atenţie la ea şi am bănuit cine este.Am exclamat cu surprindere:"tu esti Maria?".Cel mai interesant este că profesorii i-au pus să se sluţească adică tocmai cei plătiţi să ni-i educe.Mulţumim domnilor profesori!
Da ,pt. ca si profesorii nu mai sunt ce ar trebui sa fie, sunt ''actori''intr-un haloween permanent.
Anul acesta si mai mult ca alta data am vazut familii intregi cu copii implicati in aceasta ''nesarbatoare''atit de dorita si de copii dar si de parinti deopotriva.
Cite lacrimi se varsa in cer de mila noastra?
Dar noi, aicea pe pamint?
Adăugat în 01/11/2013 de sanda_tulics
si chiar daca cineva se supara, Domnul Se bucura, caci nu uitati, adevarul trebuie spus! cu dragoste si blandete, dar sa-l spunem! da, aceasta sarbatoare pagana e la loc de cinste chiar cei micuti au carnavale unde se-ntrec in deghgizari la gradinita, scoli, nu mai vorbesc de cei mari... fiti binecuvantat
Adăugat în 01/11/2013 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 990
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni