Alunecări...
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Fărâme de lumină  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de sanda_tulics in 21/04/2013
Cînd pietre-n drumul vieţii cad

Şi calea, se-ngustează către Tine,

Cînd dimineţi fără de soare cald,

Mă-nfrigurează,

Să nu mai am priviri senine,

Cînd doine lungi, atîta se jelesc,

Căci şi-au pierdut cîntarea,

Ajută-mi Doamne, Preaiubit,

Pe toate să le biruiesc,

Trimite-mi,

Întremarea!

'Mplinirea Sfîntului Cuvînt,

Iubirea să o simt din nou din Tine,

Deschide uşa Sfîntului Tău Legămînt,

Şi ai Milă de mine!

Căci doar prin Duhu-Ţi pot ca să răzbat

Să-Ţi gust ceresc-dulceaţa,

Să simt căci ''frigu-i alungat''

Şi pot să Îţi văd Faţa.

Să mă ridic, de unde...

M-am împiedicat

Şi-am bîjbîit fără Lumină,

Aşează-mi sufletul din nou în cer,

Să se-odihneasca in Pacea Ta,Divina.

Cînd chem să vii, Isuse Scump

In partasii,sfint,cupa Plina!




Ne sunt cunoscute aceste stări tuturor, ele "încearcă" să răcească dragostea noastră faţă de Domnul. Prin versurile de mai sus, El ne cercetează şi trimite Cuvîntul potrivit, pentru a ieşi din ele.
Fie Domnul lăudat! Minunat lucrează Dumnezeul nostru! Fără să ştiu de această poezie, eu tocmai postam un eseu corespondent versurilor dumneavoastră (de fapt prima parte); Să ne adăpostească Domnul sub aripile Sfinţenie Sale în astfel de momente. Nu închei comentariul fără a adăuga un AMIN şi ALELUIA acestor versuri; fiţi binecuvîntată sora Sanda.
Adăugat în 21/04/2013 de floridinmaracineni
Atat de frumos si sensibil...Fii binecuvantata, tu, balsam si mireasma placuta...aduci atata bucurie!!!
Adăugat în 21/04/2013 de lboltasu
„De câte ori se însera...”, vine în completare cu răspunsul, soluția este în rugăciune, Dumnezeu să ne ajute.Isus mijlocește pentru noi, dar și El a avut nevoie de umnplere de putere prin rugăciune
pentru a-Și împlini lucrarea pe pământ, deși avea Duhul Sfânt fără măsură.Dumnezeu să vină în
ajutorul nostru ori de câte ori avem nevoie, pentru ca „...Să avem, părtășie”cu El.Mulțumesc,sora
Sanda,mulțumesc Domnului pentru că poeziile tale îmi sunt un îndemn binevenit.Domnul să te bi-
necuvinteze și să-ți asculte rugăciunile.
Adăugat în 21/04/2013 de ana_haz51
Nici nu știu ce să spun. Pe mine personal în așa cazuri Dumnezeu mă mustră și chiar foarte sever(depinde se-nțelege), iar, uneori, a pus mâna și pe cureauă. Dar trăiesc, n-am murit. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Adăugat în 21/04/2013 de bragagiu
Toti avem perioade de uscaciune, cand rugaciunile parca nu depasesc tavanul..De aceea spunea Isus: "pe saraci ii aveti intotdeauna cu voi, dar pe Mine nu ma aveti totdeauna" Sunt stari cand nu-L simti, dar El a promis: "Iata ca Eu sunt cu voi in toate timpurile, pana la sfarsitul vremurilor"In aceste vremuri trebuie sa mergi prin credinta, nu prin sentimente!Sa simtiti caldura dragostei divine!
Adăugat în 21/04/2013 de loredanam
Nu as dori , sa se transforme comentariile in ''sfaturi pedagogice si nici sociale sau banuieli [avind in vedere caci nu ne cunoastem decit cu numele de site!!'' Aceasta este tema poeziei si nu se adreseaza in mod special cuiva?!Este doar tema ei si asa cum toti suntem inspirati in a numite feluri ,nu inseamna caci toate subiectele trec prin noi sau prin mine in mod special [acesta da!Si voua tuturor cred , la fel] sau eu sunt personajul principal de fiecare data! Nu , eu cred caci nimeni dintre cei care au scris si scriu inspirati poetic sau [proza], nu si-au asumat toate temele in viata personala.Sincer, cred caci ar trebui sa schimbam, aceasta atitudine de a banui caci tema ''l-a ajuns '' pe cel ce scrie.Daca cineva are ceva de spus, sau de cerut ajutor intr-o anumita problema personala sau familiala, colectiva,spirituala, cred caci o poate face singur.Va multumesc tuturor de inteleger, eu ,as dori de asemenei sa ma supun acestui test. Nu mie mi se intimpla absolut toate!Aceasta ,este o lectie invatata din experienta mea, cind un frate autorizat de Duhul sfint mi-a explicat ceea ce eu am scris mai sus.Sa fim cu totii binecuvintati!
Adăugat în 22/04/2013 de sanda_tulics
Călătorim spre o Patrie Sfântă pe care trebuie să o cucerim pas cu pas luptând cu duhurile răutății în timp ce pustiul nu este dincolo de Iordan ci chiar sub picioarele noastre. Toți avem dezamăgiri, zdrobiri și înfrângeri dar Slăvit să fie Domnul Care este mereu aproape de cei cu inima înfrântă și mântuiește pe cei cu duhul zdrobit - Ps.34,18
Fiți binecuvântată
Adăugat în 22/04/2013 de Ioanhapca
frumos şi educativ aş zice eu. ,,Când''.....atunci când se întâmplă ....indiferent ce ... Domnul ne învaţă prin versurile tale, că avem la Cine striga, avem pe Cine chema în ajutor.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 22/04/2013 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1267
  • Export PDF: 14
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 8
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni