E usor sa te casatoresti, insa e mai greu sa ajungi sa imbatraniti impreuna.
Autor: Alin Groza  |  Album: fara album  |  Tematica: Căsătoria
Resursa adaugata de Nisalin in 29/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
E usor sa te casatoresti, insa e mai greu sa ajungi sa imbatraniti impreuna.
în primul rând pt. că nu toți cei ce se căsătoresc cred cu adevărat în binecuvântare de a îmbătrâni împreună. Domnul să Se îndure...
Adăugat în 29/09/2012 de Ioanhapca
Alin, nu-ti sunt impotrivitoare !crede-ma, dar inceputul maximei,as contrazice-o!Sa sti caci nu este usor sa te casatoresti, daca o faci dupa voia Domnului, cit despre batrinete, ce pui in ''banca fericirii familiale''la tinerete, aceea vei scoate la batrinete.Fi binecuvintat! Nu stiu in ce faza te afli fata de ceea ce ai scris, dar , poate-ti va fi de folos si sfatul meu.
Adăugat în 30/09/2012 de sanda_tulics
Sora Sanda, aveti tot dreptul sa nu fiti de acord si va respect si pe d-voastra si pe oricine care isi exprima o parere mai ales daca e argumentata. Eu nu-i inteleg pe multi care scriu pe site si nu reusesc sa-si argumenteze ideile cand e putin provocat la mai mult(mai ales ca trebuie sa dam socoteala pentru nadejdea,credinta noastra, etc), sau sunt vazute doar din punctul lor de vedere, respingandu-le pe celelalte. Imi plac atat de mult Evangheliile, pentru ca ele se completeaza una pe alta, nu se contrazic. Asta incerc sa fac prin comentariile mele, sa provoc la studiu, nu sa fiu un ghimpe in spatele cuiva. Sper ca ma intelegeti de ce mai "rabufnesc"(eu imi doresc sa fie in sens constructiv) din cand in cand.
Maxima asta am scris-o un urma unei nunti la care am participat ieri, la doi tineri care nu il cunosc pe Domnul.
Adăugat în 30/09/2012 de Nisalin
Frate Nisalin e bine sa mearga la nunta un frate care il cunoaste pe Domnu la o nunta de tineri care nu il cunoasc pe Domnu?..adica la o nunta in " in lume"..cum se zice are ce cauta un frate pocait..?
Adăugat în 06/10/2012 de MultiKvint
Frate MultiKvint, dar la noi e bine sa chemam oameni din lume(avand in vedere ca noi suntem pocaiti)? Domnul Isus intr-o imprejurare se ruga Tatalui pentru ucenici nu ca sa-i ia din lume, ci sa fie cu ei "in lume". Si tu, si eu traim inconjurati de lume, insa problema apare daca lasam lumea sa traiasca in noi. Eu m-am dus la tanarul acesta la nunta fiindca eram dator, si Domnul Isus ne indeamna sa dam celor ce suntem datori. Nu m-am dus sa beau si sa ma chefuiesc, ci sa fiu langa tanarul acesta la acest eveniment chiar daca el nu-l intelege asa cum il intelegem noi. Puteam la fel de bine sa-i dau plicul si ma scapam, dar daca faceau toti la fel, nu stiu daca le pica bine mirilor. Nunta se face cu oameni, si era extraordinar daca era invitat si Isus. Cand o sa revada caseta peste ani poate o sa se intrebe de ce n-am facut si noi lucrurile pe care ei le-au facut. Iar daca intr-un viitor nu foarte indepartat o sa se pocaiasca, poate o sa se mandreasca ca a avut asa nuntasi ca noi. :) Atunci chiar m-as bucura.
Permite-mi si mie o intrebare, poate e putin deplasata: Daca ai fi in pauza de masa la scoala/faculta/servici si ai mai auzi pe fundal o injuratura/muzica din lume pe un telefon/bancuri te-ai transfera/ai demisiona/te-ai ascunde sub obroc sau a-i lumina in continuare? Daca esti lumina cu siguranta te vezi indiferent cat intuneric e in jurul tau.
Fii binecuvantat.
Adăugat în 07/10/2012 de Nisalin
Statistici
  • Vizualizări: 1281
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni