Siti-ul Resurse Creştine este ca o inimă, pe care fiecare scrie ceva,...
Autor: Buncrestin  |  Album: gînduri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Buncrestin in 21/12/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Siti-ul Resurse Creştine este ca o inimă, pe care fiecare scrie ceva, m-am gîndit că în felul acesta fiecare conştient, sau inconştient scrie ceva pe Inima lui Dumnezeu. Oare cum se simte Dumnezeu în urma celor ce scriem? Nu cumva ţărîna se arată mai înţeleaptă decît Cel ce este Infinit şi El se întristează?
As dori sa dati explicatii celor scrise mai sus ,sa fiti temperat in a scrie cuvinte ce aduc asupra colaboratorilor apasari si judecati firesti! Nu rastalmaciti cuvintele celor cares criu curat, cu dragoste si temere de Dumnezeu lasati pacea Domnului pe site....!
Adăugat în 21/12/2016 de sanda_tulics
Pacea Domnului s-ă domnescă în inimile noastre şi pe paginile siti-ului !!!
Nici cu-n gînd firesc n-am scris, avînd în vedere scrierile celor ce-şi pun stăruinţa prin Duhul Sfînt să aducă dragoste, pace, încurajare şi creştere duhovniceacă celor ce sunt în părtăşie pe acest stiti.
Ce s-a scris, s-a scris înt-un Duh de cercetare pentru cel ce-a scris (mine) şi dacă sunt cercetaţi şi alţii eu mă bucur în Domnul. Domnul să fie slăvit!!! Aşa că, soră Sanda ertaţi pe un copil ,care a apărut pe siriu de vre-o şase luni şi încă are nevoie să înveţe.
Adăugat în 21/12/2016 de Buncrestin
Statistici
  • Vizualizări: 859
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni