Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Atunci cînd ai vrea să-ți aperi adevărul, răspunde oamenilor cu tăcere...
Autor: Mihai Ghidora  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevarul
Resursa adaugata de ghidora in 01/12/2016
    12345678910 0/10 X
Atunci cînd ai vrea să-ți aperi adevărul, răspunde oamenilor cu tăcere dar lui Dumnezeu cu rugăciune.
..Regret cele citite..Domnul Christos a sps adevărul să uda orice păcătos! Nu era surdo-mutt. Noi, de asemeni suntem îndemnați sa -l susținem vocal si să-l trăim în fața necredincioșilor ,doar așa putându- înțelege.
Adăugat în 01/12/2016 de sanda_tulics
Da și amin! Dar e posibil o neînțelegere celor citite; Adevărul nu are nevoie de apărare, ci are nevoie
de a fi răspîndit! Vedeți cum a procedat Adevărul înaintea lui Pilat—Isus tăcea... A răspuns deci cu
tăcere...
Adăugat în 02/12/2016 de ghidora
Dar înainte de aceasta, Petru a scos sabia să apere Adevărul... De cîte ori ne asemănăm și noi cu el, în loc să răspîndim adevărul, vrem mai degrabă să-l apărăm...Doamne ajută să facem ce suntem
datori.
Adăugat în 02/12/2016 de ghidora
Iov 13:5 "O, de aţi fi tăcut, ce înţelepciune aţi fi arătat! ", Proverbele 26:4 "Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el. ", Proverbele 26:4 "Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el. " sau Faptele apostolilor 18:9 "Noaptea, Domnul a zis lui Pavel într-o vedenie: „Nu te teme, ci vorbeşte şi nu tăcea " și lista ar putea continua.
Cred că și tăcerea, și vorbirea pot fi de aur dacă-și au locul la timp potrivit. Principalul e ca, vorbind sau tăcând, să aperi Adevărul. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Adăugat în 02/12/2016 de vimara62
Statistici
  • Vizualizări: 671
  • Comentarii: 4
Opțiuni