Tot ce imi doresc in aceasta viata este sa fiu impreuna cu cei dragi, sa-i...
Autor: Simonescu Dana - Lucia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de life_s_warrior in 20/11/2013
    12345678910 0/10 X
Tot ce imi doresc in aceasta viata este sa fiu impreuna cu cei dragi, sa-i iubesc si sa ma simt iubita, sa incurajez, sa respect si sa ajut… Restul este doar o "garnitura" a vietii , care ramane aici, dupa ce noi vom fi plecat in eternitate.
Și dacă în această viață nu ți se împlinește acest ,,tot ce îți dorești'', ești gata să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru eventualele despărțiri de cei dragi? Mult mai important este ca ochii tăi să fie ridicați în sus și să privească la Isus și la dragostea Lui, decât la cei din jur și la dragostea lor.Nimeni nu-ți poate garanta o viață atât de împlinită cum o poate face El.
God bless you!
Adăugat în 24/11/2013 de corneliumirauti
Depinde cine sunt"cei dragi" pentru fiecare persoană în parte. Pentru mine sunt oamenii, semenii pe care-i iubesc aşa cum mă iubesc pe mine. Iar aceasta nu e posibil decât cu Hristos în inimă. Privesc la EL şi-L las să-mi conducă viaţa...
Şi, da, I-am mulţumit Domnului când m-a despărţit de o persoană foarte dragă mie. I-am mulţumit că-n mijlocul durerii m-a ridicat şi mi-a dat putere să merg mai departe, să mângâi pe cei singuri şi să şterg lacrimi amare de copii abandonaţi. EL mi-a dat şi-mi dă în continuare o viaţă împlinită în această lume, viaţă ce este doar un pod către adevărata VIAŢĂ.
Iar dacă vei considera necesar, roagă-te pentru mine, să-mi crească în fiecare clipă credinţa, să iubesc necondiţionat, să iert, să nu judec, să termin lucrarea Domnului pentru viaţa mea de aici...
Domnul să te binecuvânteze şi să te facă binecuvântare prin vorbe şi fapte !
Mulţumesc pentru comentariu. E semn că cineva a citit "gândurile" mele...

Adăugat în 10/12/2013 de life_s_warrior
Statistici
  • Vizualizări: 1147
  • Comentarii: 2
Opțiuni