DIMCOLO DE GRATII
Autor: UCENICII  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de UCENICII in 05/07/2012
    12345678910 0/10 X

Fundatia de binefacere IOZSEF este o fundatie care se ocupa cu oameni aflati in dificultati financiare si materiale in perioada 1998 – 2008

. Din ianuarie 2009 un grup de voluntari care faceau misiune in penitenciare sau alaturat si acestei mici fundatii cu nadejdea ca Domnul va lucra si vor putea duce Vestea cea Buna dincolo de gratii prin aceasta  fundatie.

  Multumim Domnului ca rugaciunile au fost ascultate si astazi fundatia are mai multi voluntari si se ocupa atat de detinuti cat si de alte personae aflate in probleme sociale si materiale atat cat Domnul le ingadue!

  am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine."Matei 25:36

      Multumim Domnului  pentru harul care il avem de a sluji in gradina Sa atat in penitenciare cat si in alte locuri unde este nevoie de paine si peste!

La acest inceput de an ne-am gandit sa va facem cunoscut tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceste lucrare cateva detalii despre lucrarea din anul ce a trecut  nu inainte de a va multumi in Numele   Domnului,pentru tot ce a-ti facut ca lucrarea Domnului sa continue si sa creasca! Domnul ne rasplateste la fiecare si asa sa fie ! Amin.

     Voluntarii fundatiei au mers atat in penitenciare de femei cat si de barbati  apoi in spitale si la cei saraci. De  fiecare data au dus cu ei Cuvantul Domnului vestit cat si Biblii sau Noul Testament insa asa cum stim nu doar de paine este nevoie ci si de peste. Sau distribuit: 65 de Biblii;124 de Nou testament;240 de carti si mii de pliante crestine.

Apoi sau daruit si alimente;dulciuri;caiete;plicuri postale;pixuri;obiecte de igiena;haine si incaltaminte. In penitenciarul Satu Mare echipa de voluntari inpreuna cu alti frati au facut o biblioteca in care au si pus pe mai multe rafturi carti crestine .

   Au fost scosi in anul 2012  peste 1000 de detinuti la programele ce sau desfasurat in penitenciar totodata ei primind si cate  o punga cu alimente si alte lucruri de necesitate. Sau cheltuit 11230  de lei din 12800 care au fost primiti ca donatie. Mai multe familii ale detinutilor au fost vizitate de catre voluntari pentru a fi sprijiniti pe plan material dar si li sa vorbit din Evanghelie.

   Unii chiar sau inplicat in rezolvarea problemelor unor bolnavi ei fiind  ajutati la internari cat si cat au stat in spitale.

  “UNUL SEAMANA – UNUL UDA- dar DOMNUL face sa dea rod! De aceea noi trebue doar sa facem cea ce El ne-a poruncit sa facem in rest E planul Sau! Unii intreaba mereu daca sunt si  r o a d e  insa noi  nu suntem cei ce fac sa rasara ci Domnul! Amin.

Nadajduim ca si in anul  acesta  sa putem face mai mult pentru slava lui Dumnezeu si castigarea celor de dincolo de gratii si nu nunai....

 Domnul sa binecuvanteze lucrarea Sa prin noi toti cei care am contribuit la ea voluntar prin rugaiune,financiar sau material si totodata sa fim cu totii: Liberi in Cristos!

  Anul acesta ne dorim sa mergem in mai multe penitenciare in urma zecilor de scrisori primate de la detinuti!

  In fiecare an noi facem si poze/video in cadrul programelor si daca este necesar va putem si trimit  Programele nostre se desfasoara ca si la Biserica: rugaciune;cantare;predica;cantare si rugaciune apoi se discuta cu unii dintre ei personal la care se inmaneaza si darurile.

Pentru alte informatii –poze – samd va rugam sa ne scrieti si va vom raspunde!

Ne puteti gasi pe site-ul misiunii:             http://uceniciifbi.ro/

                                   sau scrie pe adresa: [email protected]

 

    Domnul sa va binecuvanteze in anul acesta in tot si toate sa va dea sanatate si sa va tina alaturi de lucrarea de dincolo de gratii si in acest an! Amin

 

                                                                                          Fundatia de binefacere Iozsef      

Doamne, dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimbaşi înţelepciunea de a face diferenţa dintre ele.
Adăugat în 19/11/2012 de UCENICII
Statistici
  • Vizualizări: 1555
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni