Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Unde lucreaza Dumnezeu, omul nu trebuie sa intervina
Autor: Simona Petran  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de simona.petran in 07/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

Unde lucreaza Dumnezeu, omul nu trebuie sa intervina

 

 

 

“Nu te teme caci Eu sunt cu tine, nu te uita cu ingrijorare caci Eu sunt Dumnezeul tau, Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor, Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.” Isaia 41:10

 

 

 

            In 29 Mai 2007, venind de la facultate impreuna cu fratele meu, pe drum inspre casa am avut un accident de masina, din cauza griblurii de pe sosea masina noastra a derapat si un tir care venea din fata a intrat in masina noastra pe partea dreapta unde stateam eu.

 

In urma impactului am intrat in coma si am fost dusa de urgenta la spital. Din cauza ca starea mea era foarte grava am fost dusa la cel mai apropiat spital. Acolo, medicii dupa ce m-au consultat si in urma investigatiilor au constat ca sunt in coma de gradul 1/2 si ca asupra creierului meu s-a produs o hemoragie, iar clavicula imi este rupta.

 

S-au apropiat de parintii mei si le-au dat trista veste: ca nu am nici o sansa de supravietuire. Parintii mei auzind asta au vrut sa ma transfere la un alt spital, intr-un alt oras. Medicii s-au opus total spunand ca in urma calatoriei pana la un alt spital, intr-un alt oras, hemoragia mea s-ar mari si sangele ar inunda tot creierul. Apoi le-au explicat parintiilor mei ca oriunde as fi dusa, in orice alt oras al acestei lumi, nimeni, nici un doctor nu ar putea face nimic pentru mine, deoarece hemoragia era pe creierul central (chiar in mijlocul creierului) unde din punct de vedere omenesc este imposibil ca o mana omeneasca sa patrunda. Iar cuvintele medicului au fost: ”singurul care poate sa intervina acolo este Dumnezeu, asteptam sa vedem ce v-a face El”.

 

Timp de 5 zile cat am fost in coma, fratii si suroriile care veneau in vizita faceau in fiecare zi un lant de rugaciune in curtea spitalului, iar Dumnezeu nu a intarziat sa intervina. El a ascultat rugaciunile a sute de bisericii care s-au rugat pentru mine.

 

El este un Dumnezeu Mare, care merita toata lauda noastra.

 

Hemoragia s-a oprit si dupa 5 zile am iesit din coma. Duminica in care  fratii si suroriile din biserica noastra erau in post si rugaciune pentru mine, am iesit din coma. Parintii si fratii erau foarte bucurosi sa vada cum Dumnezeu asculta rugaciunile si nu intarzie sa raspunda.

 

Medicul, deasemenea a fost foarte surprins sa vada cum lucreaza Dumnezeu, pentru ca el ca medic stia ca din punct de vedere omenesc este imposibil. I-a chemat pe parintii mei si cu o mare bucurie le-a spus: ”Slavit sa fie Dumnezeu pentru modul minunat in care a lucrat cu fata dumneavoastra”.

 

Pe perioada in care am stat in spital, medicii imi faceau tomografe sa vada cum raspunde hematomul (care era de 6 cm), la tratament, iar la fiecare tomograf pe care mi-l faceau, hematomul era tot mai mic. In penultima zi inainte sa merg acasa, medicii mi-au facut ultimul tomograf. Toata lumea era nerabdatoare sa vada rezultatul ultimului tomograf.

 

Cand a venit rezultatul tomografului, medicului i-a chemat din nou pe parintii mei si cu bucuria unui om care Il vede pe Dumnezeu la lucru, le spune: ”intradevar fiica dumneavoastra este in mainile Lui Dumnezeu, El a lucrat in mod minunat cu fiica dumneavoastra, hematomul de pe creier s-a absorbit complet, creierul ei are aspectul unui creier normal”.

 

Toata lumea a ramas uimita de modul in care Dumnezeu lucreaza, chiar si cei necredinciosi Il slaveau pe Dumnezeu pentru aceasta.

 

Iar acolo unde lucreaza Dumnezeu, omul nu trebuie sa intervina. Asa cum scrie si in Eclesiastul 3:14 “am ajuns la cunostinta ca tot ce face Dumnezeu dainuieste in veci, si la ceeace face El nu mai este nimic de adaugat si nimic de scazut, si ca Dumnezeu face asa ca lumea sa se teama de El”. Slavit sa fie EL!

 

Ii multumesc Domnului pentru vindecarea completa pe care mi-a dat-o, fara sa fi ramas cu vreo urmare din urma accidentului. Cu ajutorul Domnului am putut sa termin cu bine facultatea pe care o incepusem inainte de accident fara sa fi intrerupt niciun an universitar. Am putut sa imi reiau din nou activitatile pe care le aveam in cadrul Bisericii, impreuna cu copii bisericii si cu ajutorul Lui am putut sa dau examen pentru carnetul de soferi.

 

Ca veset de incurajare va las vesetul din Isaia 41:10 pe care l-am primit din partea Domnului la inceputul anului 2007, fara sa stiu ce se v-a intampla in anul respectiv, doar punandu-mi toata increderea in Dumnezeu.

 

 

 

“NU TE TEME CACI EU SUNT CU TINE, NU TE UITA CU INGRIJORARE CACI EU SUNT DUMNEZEUL TAU, EU TE INTARESC, TOT EU ITI VIN IN AJUTOR, EU TE SPRIJINESC CU DREAPTA MEA BIRUITOARE.” ISAIA 41:10

 

                                                                                                                                     

                                                                                                                    Simona Petran

 

 

 

Statistici
  • Vizualizări: 2016
  • Export PDF: 9
  • Favorită: 1
Opțiuni