Marturie despre demoni si puteriile celui rau
Autor: Magda M.  |  Album: Sa luam aminte  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de InsulaEkklesiablog in 27/06/2011
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 2 voturi

 

                                          Inainte de toate BINECUVANTAT SA FIE DOMNUL,

                                             IMPARATULUI CERULUI SI AL PAMANTULUI ,

                                                         CEL CE ERA ,CEL CE ESTE,CEL CE VINE!

                     Am urmarit aceste video-uri

http://parereataconteaza1.wordpress.com/2011/06/25/marturisiri-socante-despre-demoni8-parti/

 care  sunt niste marturii clare despre imparatia celui rau si despre lucrarile lui rele

Aceasta marturie,cum se poate intelege foarte bine pentru cine are cunostinte in acest domeniu,vine de la o persoana care a lucrat vrajitoria.Ea spune ca avea revelatii si ca si dupa ce s-a pocait avea,zice ca le are de la D-zeu.Eu cred ca nu este totul de la D-zeu.Ci poate sa fie o inselaciune a satanei.In Fap.Apost.cap.16 vedem un asfel de ex.ghicitoarea vestea si ea un adevar,dar ap.Pvel avind si darul de a deosebii duhurile,a infranat-o…Eu am dedus urmatoarele:ca majoritatea invataturilor care astazi se afla in neoprotestantism,au si adevar si minciuna.

Pentru ca asta este tactica satanei acest amestec ca sa insele daca este cu putinta si pe cei alesi.

Este tactica ca sa ii obisnuiasca pe crestini la semne mincinoase,adevaruri mincinoase.Si ca sa descoperim ce e si ce nu adevar,ne trebuie acest dar,care este atat de important astazi intr-o lume crestina unde misuna invataturi de tot felul.

Aceasta marturie,este o marturie depusa de o ocultista.Ei pot avea o capacitate supranaturala in ei numai atunci cand vin in contact cu spritele intunericului.

Samanii,vrajitorii,mediumii,vindecatorii spiritisti si altii de soiul acesta recunosc de bunavoie ca fara ajutoarele acestea,spirite,nu sunt in stare sa faca lucrurile pe care le fac.

In Germania a trait un anume Dr.Koch,care a consiliat peste 11 mii de oameni,care au dat marturii despre practicile lor occultice,fiind ei insasi un mediu prin care lucrau spiritele demonice,mai mult sau mai putin.

Aceasta carte am avut-o si eu in maini si am citit-o ,dar nu as dori sa o mai in maini,pentru ca descrie exact marturiile ca si aceasta femeie…

Este suficient sa te duci la descantatoare sa iti faca o rugaciune de vindecare

(asta este practicarea magiei albe,ce frecvent se practica in biserici ca cea ortodoxa,catolica dar si in altele adunari..)

si deja devii un mediu in mana satanei.

Stiu ce spun,ca si eu am cunoscut citeceva din acest domeniu….atat la necrestini cat si crestini,la fel in viata mea personala.

Deci eu am observat ca cine se afla in robia pe linia asta a practicarii occultismului,ajunge sa aibe niste tulburari psihologice care au caracteristicile acestea:-Deformarea si pervertirea caracterului-aceste persoane sunt dure,egoiste,antipatice,ostile,singuratice,dorinta de a stapinii peste altii.Pasiuni extreme:sexualitate anormala,fire violenta,tendinte la toxicomanie,josnicie si cleptomanie.Tulburari emotionale:ginduri obsesive,melancolie,ginduri de sinucidere.Posedare:impulsuri care de fapt nu le doreste,de a distruge totul,crize maniace,tendinta la acte si crime violente.Boli mintale(cum cunosc un caz personal,o carismatica,care dupa punerea mainilor la carismatici a devenit anormala…s-a transmis ale duhuri in ea si nu D.Sf.cum se credea)

Apoi atitudine ateista fata de Christos:este un ateism constient,o pietate stimulata(cunosc si aici un caz cu o sora pe care am consiliat-o,la care am aflat inainte de a se sinucide ca era inglodata inca in occultism nemarturisit),ganduri blasfemice fata de cuvantul lui D-zeu si fata de rugaciune,iluzii religioase…

Majoritatea sinuciderilor au radacini occultice.

De aici vin si devierile spirituale,rataciri grosolane,excese si exaltari neblice,mai ales atunci cind niste persoane,LEGATE INCA DE SUPERSTITII SAU PRACTICARI OCCULTICE,DECI,MAGIA NEAGRA SI ALBA,CAUTA DUPA DARURILE DUHULUI SFaNT.ATUNCI;PUTERILE INTUNERICULUI CARE NU AU FOST RECUNOSCUTE,SE AFLA IN CONDITII BUNE PENTRU A ABATE SI ORBII ACESTE SUFLETE:

si primesc alte daruri de jos,o imitatia a acelora originale.

Sa nu ne miram de extazul care este astazi enorm de vazut in carismaticii neoprotestanti cit si in miscarea carismatica din catolicism.

Am in familie mea o asfel de persoana…trecutul lui a fost inglodat in superstitii,nu s-a cait de tot intunericul occultic si ce manifestari demonice are…ce purtare.

Nu doresc sa descriu mai multe.

Satana are tactica sa de a face ca cei care s-au intors la D-nul sa nu isi aduca aminte de pacatele occultice,

si asa le ia in adunare,si daca isi pune mainile peste unul care sincer s-a cait si de aceste pacate,starea acestuia devine ca si a aceluia care nu le-a cunoscut.

Biblia spune ca prin punerea mainilor, fratii pot avea parte de pacatele altora…Deacea ii spune Ap.Pavel lui Timotei sa nu isi puna prea repede mainile peste cineva ,ca sa nu fie partas la pacatele aceluia.

Ca nu poti sa stii ce mai are ascuns,nemarturisit celalalt.

Cunosc o sora in Ro.care mi-a marturisit ca mama ei se ocupa cu descantece si vrajitorii si ca ea accepta asa ceva ca zicea ca nu poate fii rau asa ceva,ca erau doar pentru insanatosirea ei .

I-am explicat multe,dar ea era atat de indaratnica nu putea crede si s-a dus la o adunare unde a staruit dupa Duhul Sfant,si i s-a pus mainile,pentru asta,si acum s-a indepartat de D-nul,are cosmaruri noaptea se simte tot timpul urmarita,mai ales la intuneric,si numai atit am marturii de la persoane ca acazut in c…de mine nu mai vrea sa stie…

As avea multe de scris la tema aceasta,dar doresc mai bine sa va recomand o carte care eu cu ani in urma am citit-o in germana,dar ea se gaseste acum si in limba romana.

Acolo sunt mai detailalte explicatii cu privire la DOMENIUL OCCULTIC.Ea se numeste in versiunea romana:

CU OCHII DESCHISI-Pericolele superstitiilor si occultismului.De Autorul EMILE KRÈMER.Editura Agape str.Podului 8,505200 Fagaras.Tel.0268214802.Cercetati V.Testament si N.Testament cum am facut si eu,rugati pe D-nul sa va puna inaintea ochilor daca sunt asfel de pacate occultice.

Eu am intrebat-o cu ani in urma pe mama daca si peste mine s-au facut descantece ca si peste fratele meu?A spus ca da cand eram bebelas ca sa nu mai plang.

Am marturisit si acel pacat.

Am observat in viata mea dupa ce m-am convertit ca ceva mai este in mine ce nu pare normal–o rebeliune pronuntata cind cineva nu era de aceiasi parere cu mine.

Am cautat sa fiu eliberata de aceasta postura dar nu se intampla nimic.

Atunci dupa ce am aflat ce era ascuns in mine si am marturisit,am fost eliberata.

Un lucru doresc sa mai spun:cine s-a ocupat cu occultismul personal sau altcineva a facut asupra lui practici fara sa stie,toate pacatele ca ex.minciuna,inselaciunea,destrabalarea si altele ele sunt extrem de pronuntate,cine nu a practicat asfel de lucruri rele au si ei aceleasi poate mai mult sau mai putin,dar

la predarea vietii in mina D-lui,

marturisirea lor si o moarte zilnica de eul lor,dispare.

Practicile occultice si toate superstitiile sunt credinta care o ofera Satana,si el da manifestarile necesare daca omul le crede,deacea astazi in vremea de pe urma multi se leapada de credinta si se alipesc de duhurile inselatoare,vezi 1 Timotei 4;1-2.

El le da manisfestarile lui,care sunt o imitatie ale manifestarilor Duhului Sfant.Orice profetie din Biblia s-a implinit,se implineste si se va implinii ce inca nu s-a implinit.Si ca sa se implineasca si ce spune Matei 24;24,Versetele de mai sus numite,cat si 2 Tes.2;1-12 si alte versete din Biblie,trebuie sa fie pregatit ceva:

anume ca oamenii sa se obisnuiasca din timp la minciuna si semnele intunericului.

Ele nu vin deodata ca alfel ar speria crestinismul.

Ci treptat calea a fost pregatita si cand marea multime crede in cea ce este doar o imitatie,antincristul este aici…

Apoi lumea fara de Christos s-a obisnuit deja la lucrarile occultice ale satanei.

La Tv,in ziare,internet,cabinete deschise pentru vrajitori si vrajitoare,sunt sursele mari de unde isi iau oamenii invaturile demonizate.

Traim intr-o lume, putem zice demonizata.

Noi simtim intunericul acesta enorm de mult,atunci cind suntem in relatii cu persoane occultice,sau cu aceia care tin invaturile inselatoare,imitatii ale D.Sfant.

Se simte ca este ceva intre mine si acea persoana cu care vorbesc,un zid,este exact ce aceasta femeie a dovedit din experientele ei:o neliniste,o lupta contra a ceva ce nu vezi.Si cind te desparti de aceasta persoana reintra pacea in tine,parca ai scapat de o povara.

In Efeseni 6,ni se spune cu cine avem de lucru…cu puterile intunericului care lucreaza in aceste persoane si prin ele asupra ta.

D-nul sa ne ajute sa fim treji in vremurile de acum,sa nu alunecam din credinta si sa ne alipim de duhurile inselatoare.M.M.

 

By  http://parereataconteaza1.wordpress.com/2011/06/27/marturii-si-experiente-personale-cu-lumea-ocultista/

DA, si eu am vazut videoul. Sunt de acord..in mare..unele lucruri mi se par cam exagerate, dar cred ca este posibil deoarece nu e singura care marturiseste! Am gasit un blog in care sunt meditatii interesante, cred ca te vor ajuta: http://ady4god.wordpress.com/ . Oricum e bine ca suntem copiii Domnului si ca El ne tine in mana Lui!
Adăugat în 14/09/2011 de rangy21
Multumesc rangy pentru recomandare
Adăugat în 15/09/2011 de InsulaEkklesiablog
va recomand cartea Binecuvantare sau blestem de Derek Prince veti afla mai multe lucruri legate de lucrarile vrajmasului
Adăugat în 15/09/2011 de floridinmaracineni
Draga Angela,ma bucur ca si aici la "resurse crestine"a ajuns marturia mea cu privire la occultism.Curand voi posta o parte din cartea lui Kurt Koch,in limba romana.Cineva a tradus din cartee,si gasesc ca este foarte informativa traducerea pentru cine nu cunoaste lucrarile intunericului.Multe binecuvantari-M.M
Adăugat în 26/12/2011 de mariechen
D a draga mea ti-am zis ca pe net cand am timp imi place sa umblu peste tot si ce e bun,frumos sau de folos le pun pe net ca si altii sa se bucure de ele sa le fie cu folos spre SLAVA LUI Gott segne dich!
Adăugat în 28/12/2011 de InsulaEkklesiablog
Statistici
  • Vizualizări: 3099
  • Export PDF: 6
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 5
Opțiuni