Vreau sa traiesc pentru Tine
Autor: Banica Georgiana  |  Album: fara album  |  Tematica: Si eu L-am rastignit
Resursa adaugata de georgy_banik in 02/04/2011
    12345678910 8.50/10 X
Media 8.50 din 4 voturi

 

O parte din viata mea s-a irosit.Eram o persoana normala.Nu faceam lucruri foarte urate.Paream linistita,dar in inima mea erau atatea intrebari fara raspuns.Cu timpul s-au strans acolo de nici nu mai aveau loc.Cautam fericirea cum toti o cauta.Cautam locurile si persoanele care sa ma faca fericita.Aveam mare incredere in oameni.Totul mi se parea usor.

In fata mea era fericirea adevarata dar eu ii intorceam spatele.

Imi doream mai multa actiune.Incercam sa fiu pe placul tuturor.Certuri,nopti nedormite,lacrimi,sperante false.

Cand eram singura uneori ma certam cu Dumnezeu si ma rugam mereu sa imi dea si iarasi sa imi dea felurite lucruri.

Mergeam din pacat in pacat si nu-mi pasa.Credeam ca sunt salvata,dar totusi cand cineva ma intreba unde voi merge dupa ce voi muri nu stiam sigur,dar raspundeam :"in Cer!".

Cand toti prietenii m-au dezamagit,m-au alungat atunci am cazut intr-o prapastie adanca.

Mi-a fost atat de greu.Cand mi-am mai revenit,am incercat sa ies din aceasta prapastie.

Eram plina de rani care ma dureau.Mergeam incet fara sa mai am incredere in oameni,fara sa mai iubesc.Inima mi-a fost zdrobita in mii de bucati.Cand ma opream,depresiile erau una dupa alta.Si dintr-o data m-am trezit in adancul unei gropi.Parca vedeam pe cineva care cauta.Semana cu un pastor.Se vedea ca e cineva deosebit.Si totusi m-am ascuns.

Dupa scurt timp a ajuns la mine.Un singur pas era distanta dintre noi.Mi-a spus despre cum pot fii salvata.Trebuia doar sa fac acel pas dintre noi.M-am uitat in urma.Nu aveam nimic bun in mine,nu mai aveam fericire de atata vreme.Eram ranita si fara nici un ajutor.Ma simteam la capatul drumului..Nu stiam incotro sa mai merg si ce sa mai fac.Aveam multimi de intrebari la care nu aveam raspuns.Nu mai stiam ce inseamna sa ma bucur in El.Nu aveam pace si liniste.Eram mereu trista.Ma simteam singura si nu mai aveam incredere in nimeni.Eram dezamagita de tot ce inseamna viata.Cautam peste tot sa dau de Dumnezeu,dar parca era departe.

Nu mai aveam nici un sens.Singura luam decizii..Nu stiam sa fiu cu adevarat Copilul lui Dumnezeu.Eram plina de mandrie si aratam multa ura in jurul meu.Aveam nevoie de o minune..si minunea a fost dragostea Lui.

Doamne,m-ai observat si ai vazut ca te chem.Vroiam sa vin la picioarele Tale,sa imi cer iertare..sa iti spun din inima ca am nevoie de Tine cu adevarat..si ca vreau ca Tu sa locuiesti in mine.El mi-a intins mana.Am facut pasul si m-a luat in brate cu atata iubire cum nu mai simtisem pana atunci.M-a vindecat si mi-a dat: o inima noua(prin moartea Sa),Apa sa beau(Apa Vietii),Mancare(Painea vietii) si ce mi-a dat important a fost Viata(Viata Vesnica).

Pe bratele Lui m-a purtat.Am ajuns la un staul.Am intrat pe o Usa si atunci am putut gusta fericirea.

M-ai ascultat si ai venit in inima mea..m-ai umplut de pace si bucurie.Mi-ai dat speranta in Tine.Ai stropit viata mea cu apa vie si ai facut trezire in ea.

Ceea ce imi doresc e o inima curata care sa isi puna increderea in Tine si care sa Te iubeasca cu adevarat.Ajuta-ma sa fac totul dupa voia Ta.Sa continui calea chiar daca vor veni incercari.Sa ma sprijin pe Tine.Ajuta-ma sa ma daruiesc in totalitate,sa daruiesc dragoste.Ajuta-ma sa traiesc o alta viata,o viata de slujire.Sa imi amintesc mereu de ce traiesc.Nu sa traiesc ca sa imi fie mie bine,ci vreau sa traiesc pentru Tine.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Imi doresc ca toti cei care participa sa castige concursul pentru ca in felul acesta sa aratam lumii ca toti suntem vrednici de moarte, dar dragostea Lui ne-a salvat de la pierzare. Domnul sa va aibe in paza! :) (aveti votul meu)
Adăugat în 09/04/2011 de alina_boicu
Domnul sa te ajute sa traiesti pentru El ! Fii binecuvantata Georgiana :)
Adăugat în 30/04/2011 de razvannu
Amin!Multumesc la fel!
Adăugat în 30/04/2011 de georgy_banik
Statistici
  • Vizualizări: 2134
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 3
Opțiuni