Increderea in Dumnezeu
Autor: Florica Maran  |  Album: Gandind pentru suflet...  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Florica.M in 08/01/2023
    12345678910 0/10 X

 

Increderea in Dumnezeu.

Adesea ajungem in imprejurari in care trebuie sa luam anumite decizii, sau avem de trecut printr-un test in care altii trebuie sa spuna ceva despre noi. In functie de hotararea luata sau de cuvantul rostit de altii, viata noastra poate sa ia o alta forma.

Pe cine ma bazez eu in asemenea situatii?

Ai trecut prin asemenea situatii cu siguranta ….

Ne indoim noi oare, de prezenta si autoritatea lui Dumnezeu peste orice misca in aceasta lume ca si poporul Israel si spunem…„Este oare Domnul în mijlocul nostru, sau nu este?”!

Ne incredem in El, cunoscandu-L ca Dumnezeu viu si atotputernic care conduce vietiile noastre! ?

Era intr-o dimineata cand aveam nevoie sa ma agat de ceva divin. Constienta fiind de planul lui Dumnezeu pentru mine, de dorinta de a ramane in voia Lui dar si de atacurile pe care cel rau le pregateste chiar si atunci cand credem ca suntem mai increzatori  in Dumnezeu. Doamne te rog da-mi un verset un semn de care sa ma agat. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca vor veni sageti spre mintea mea si ele nu vor fi de la Tine; … era ruga mea in aceea dimineata!

Dumnezeu ma invatat sa ma incred in El ca si intr-un Tata care este Suveran si are toata puterea in intreg universul.

…. ia-ţi în mână şi toiagul cu care ai lovit râul, şi porneşte!  Iată, Eu voi sta înaintea ta pe stânca Horebului; vei lovi stânca şi va ţâşni apă din ea, şi poporul va bea.” Moise a făcut aşa, în faţa bătrânilor lui Israel. Exodul 17:5-6

In situatia in care ma aflam nu puteam sa primesc un alt semn mai cuprinzator. Duhul Sfant m-a facut sa inteleg ca toiagul pentru mine este increderea in Dumnezeu. Nu este suficient sa cred in Dumnezeu, trebuie sa ma si incred in El, in planul care El in are pentru viata mea si sa pasesc increzatoare ca El face toate lucrurile frumoase la vremea lor. Desi am avut o zi grea in care am adunat emotii pentru momentul care ma astepta la sfarsitul zilei, am avut totusi ceva divin de care  ma agatam, care imi dadea pacea si increderea ca Dumnezeu va fi inaintea mea acolo si ca El este Cel care face sa se intample orice lucru. Aceasta mi-a dat bucurie si siguranta si I-am vazut gloria si slava!

Increzatori in Dumnezeu putem sa mergem si sa incepem …. El va merge inaintea noastra si va pregatii totul, El va face sa ia fiinta!

Asa a fost! I-am multumit pentru asigurarea minunata ca El nu doar ca va fi inaintea mea acolo, ci El va face sa curga apa din stanca.

Chiar daca mintea omeneasca nu poate sa inteleaga cum ar putea sa se concretizeze un anumit lucru, e prea difícil, prea trecut de vreme…. Dumnezeu are planul Lui si metodele Lui unice si divine.

Daca vei trece vreodata prin situatii asemanatoare si i-L ai pe Dumnezeu ca Tata, nu intra in disperare orice ar venii. El este acolo prezent, doar trebuie sa-L vezi. Crede ca Dumnezeu are toata puterea peste orice stapanire omeneasca si increde-te in El cu toata inima si fiinta ta. Inima ta se va desfata in voia lui Dumnezeu care intodeauna este placuta si desavarsita si da viata pregatindu-ne pentru cerul etern.

 

Florica Maran

evremeata. wordpress. com

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 569
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”