Fii o mărturie!
Autor: Eugenia Andras  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 12/06/2021
    12345678910 0/10 X

Aș vrea să vă spun puțin din istoria vieții mele și cum Dumnezeu S-a folosit de viața mea pentru a fi de mărturie acolo unde El m-a așezat.

Cu câțiva ani în urmă, Dumnezeu mi-a spus căci câtă vreme voi avea inima lipită de El, îmi va purta de grijă la plecare și la venire, va fi cu mine între oameni răi, între stricați, între cei care nu îL cunosc, îmi va face trecere la oameni mici și mari. Mi-a mai spus iarăși că vrea să îmi deschidă o ușă largă înaintea oamenilor și să mă facă o mărturie înaintea lor.

Și vreau să vă mărturisesc căci am văzut acest lucru în viața mea. Ceea ce m-a împins să scriu această mărturie, a fost o invitație care am primit-o recent, câteva zile în urmă, de la directorul liceului unde studiasem timp de 6 ani, clasele VII-XII, fiind acuma în ultimul meu an de rezidențiat la Medicină. Ceea ce spunea acest director, era o invitație pentru a participa ca invitată de onoare la festivitatea anului școlar, la absolvirea studenților din clasa X și clasa XII. Mi-a spus că eram prima studentă la care s-a gândit să invite, și că îmi oferea un timp pentru a spune un mesaj absolvenților din acel an școlar, loc unde erau și părinții absolvenților și profesorii lor.

Am acceptat invitația, m-am bucurat, și m-am gândit că este o nouă oportunitate care Dumnezeu îmi oferea pentru a mărturisi despre El și aL recunoaște în viața mea înaintea unui public.

M-am gândit la un mesaj potrivit și am mers la această festivitate. A fost o mare bucurie, am întâlnit profesori care mi-au predat cu mulți ani în urmă, care s-au bucurat așa de mult că m-au văzut din nou, spunându-mi că am fost un exemplu de luptă și efort, și că își mai reamintesc momentele petrecute cu mine și frații mei în acel liceu.

Am văzut în toate aceste conversații, căci Dumnezeu ceea ce spune, face. Am văzut trecerea care mi-a făcut înaintea lor și mărturia care am fost atât pentru ei cât și pentru colegii mei. Am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru, am văzut că această invitație nu a fost la întâmplare, ci a fost în planul Său, o nouă oportunitate să mărturisesc despre El și lucrarea Sa în viața mea.

Și mărturia mea nu se oprește aici, în paralel cu bunele calificări care le-am avut la liceu ca mai apoi să pot studia la Medicină, Dumnezeu m-a ajutat sa pot combina studiul și cu sportul. Timp de vreo 13 ani, am practicat atletismul de competiție, având bune rezultate atât la liceu cât și la competițiile de atletism, atât la nivel de județ cât și la nivel național, primind astfel multe premii cu care vitrinele din salonul nostru s-au umplut.

În ce privește sportul, în anul 2012, împreună cu echipa de care formam parte, am fost invitate la palatul Zarzuela din Madrid, fiind primite de prințesa Spaniei, care în ziua de azi este regină, Letizia. Ne-a felicitat de rezultatele noastre și a fost o nouă experiență în care am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru.

Îmi amintesc și de un alt cuvânt care îmi spunea o soră de la biserică cu câțiva ani în urmă, îmi spunea că a primit din partea Domnului că în dreptul meu era un steag de biruință în mai multe domenii. Și așa a fost.

Ceea ce mă împlinea pe mine, nu erau premiile care le câștigam la competiții, ci era bucuria care o simțeam când mărturiseam si vorbeam despre Dumnezeu celor din jur, când le spuneam de unde îmi vine biruința și Cine este Cel care mă ajută și îmi dă putere. Și desigur, nu pot uita rugăciunile și zilele de post a fratelui meu mai mare când mergeam la competiții importante.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru lucrarea care a făcut în viața mea, pentru planul Său și pentru purtarea Lui de grijă, toată lauda si slava să fie a Lui! Dorința mea rămâne aceași, să fac voia Sa în viața mea, și viața mea să-L onoreze pe El, să fiu o pricină de laudă pentru Dumnezeu!

Așa cum mi-a purtat de grijă mie, Dumnezeu poate lucra și în dreptul tău, să fii o mărturie pentru El oriunde vei merge și vei fi. El așteaptă o inimă sinceră și o inimă disponibilă pentru lucrarea Sa, mare este secerișul și este nevoie de lucrători! Ridică-te și strălucește pentru El!

Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările – Proverbe 3:5-6.

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2021/06/12/fii-o-marturie/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1123
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni