Ce atitudine să avem atunci când suntem bolnavi
Autor: Sergiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de blueangel in 21/07/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

          Pace, numele meu este Sergiu. Scriu aceste rânduri deoarece am promis Domnului că, dacă voi fi vindecat, voi spune şi altora despre aceasta minune. De mic copil, am avut probleme cu alergia la aumite alimente iar acest lucru a dus la aparitia unei boli de piele care se numeşte urticarie, boală care se manifestă prin prurit pe tot corpul, apariţia unor bube şi un disconfort groaznic. Acel prurit nu mă lăsa să dorm nici noaptea. Ultimul episod de urticarie a ţinut aproximativ 10 săptamâni. Aveam impresia că sunt în mijlocul unui coşmar, care nu se mai termina. Am încercat tratamentele convenţionale folosite încă din copilărie, dar fără vreun efect. Din contră boala s-a agravat, am făcut şi o eczemă şi o infecţie cu fungi tinea cruris. Au urmat alte serii de tratamente, medicamente, creme şi lotiuni. Deja priveam cu teamă sosirea nopţii, din cauza mâncarimilor care mă trezeau de câteva ori pe noapte. Să nu credeţi că în această perioadă nu m-am rugat. Am facut-o zilnic. Chiar şi copiilor şi soţiei le ceream să se roage pentru mine, în speranţa că Dumnezeu se va îndura.

                 Ce am învăţat în această perioadă de încercare?

                  Atitudinea potrivită aduce rezolvare. Am început după un timp de la apariţia bolii, să imi schimb modul de a mă ruga. Nu mai spuneam Doamne te rog vindecă-mă, ci Doamne ştiu că tu poţi dacă vrei să mă vindeci, totuşi voia Ta să se facă. Chiar dacă mă vei vindeca sau nu, stiu că tu rămâi Dumnezeu, şi vreau să învăţ să accept voia Ta chiar dacă nu o înteleg mereu. Îmi ceream iertare Domnului pentru faptul că de multe ori am privit doar la mâna Lui, şi nu la ceea ce este El cu adevărat. Plangeam des în rugăciune, gândindu-mă la ţepuşul lui Pavel, şi încercând să mă obişnuiesc cu boala ca fiind şi pentru mine un ţepuş deşi nu eram convins 100% că aceasta este voia Domnului pentru mine în situaţia de faţă, dar un lucru era cert: aveam pace în suflet, dincolo de împrejurările în care mă aflam. Poate, tu care citeşti aceste rânduri, te confrunţi cu o astfel de situaţie. Nu descuraja. Dumnezeu e în control. El e în stare să facă orice, dar chiar dacă nu o va face, El ştie cel mai bine de ce e aşa. Să nu uităm că toate lucrurile lucrează spre binele celor ce il iubesc pe Dumnezeu.

            Astăzi sunt vindecat, prin harul Domnului. Am înteles că am avut o atitudine gresită în rugăciune şi am încercat să o repar. Fie slăvit Domnul pentru lucrările Lui minunate, pentru Duhul Lui care ne călăuzeşte şi dragostea Lui nemărginită.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 704
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni