Nu credeam că-i greu, credeam că-i imposibil
Autor: Ramona Gîrbea  |  Album: De vorbă cu Dumnezeu  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Denisa99 in 20/02/2020
    12345678910 0/10 X

 

Au fost momente în viața mea când credeam că totul s-a sfârșit, când  credeam că Dumnezeu a uitat de mine, dar și atunci am strigat către El, pentru că eram sigură că dacă ar fi să ies biruitoare prin acea încercare, Domnul era singurul care mă putea ajuta.

Am folosit de multe ori expresia "mi-e foarte greu", dar simțeam că e imposibil nu greu. Am simțit de fiecare dată mângâierea Domnului, când eram în suferință, am ieșit biruitoare din orice încercare, am văzut cum Dumnezeu răspunde în "fracțiune de secundă " rugăciunii mele, dar tot am continuat să am momente de îndoială: " Oare mai există vreo șansă? ," Oare Dumnezeu nu îmi  vede suferință și nu îmi cunoaște taina inimii?".

Credința noastră e atât de slabă, încrederea noastră în Domnul e atât de mică și asta ne face să ne îndoim de puterea Lui.

Mână Domnului nu e prea scurtă și bunătatea Lui e nemărginită, iar puterea Lui e mare, El va fi mereu cu tine atâta timp cât rămâi lângă El! El nu își părăsește niciodată copiii ci  își duce la îndeplinire toate planurile care le are cu privire la noi!

Domnul să ne mărească credința, ca să nu ne mai îndoim niciodată de puterea Lui!

De vorbă cu Dumnezeu

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 992
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni