Mirele si Mireasa
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ady_pescarul in 01/12/2018
    12345678910 0/10 X

                                                                        Mirele si Mireasa

Dragi frati si surori, am hotarat sa va scriu un vis din urma, caci cred ca este un semn pentru noi toti, sa ne trezim din adormire si din linistea aceasta apasatoare. Domnul la dat pe data de 11 septembrie 2018. Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu noi, cu totii! Amin.  

... In vis sotia mi-a pus un videoclip de muzica crestina apoi ca si cum eram acolo in acea sala in spate, parca pluteam si priveam. La inceput am vazut o sora ce o cunosteam si imi placea cum canta, dar se facea ca ea copia o melodie din engleza si o canta in romana si asta nu mi-a placut. A cantat putin de tot, cand dintr-o data apare un barbat care imi era cunoscut. A inceput si EL sa cante si canta foarte frumos si in acest timp dansa cu o fata. M-am mirat, caci nu mai vazusem asa ceva. Era inalt si frumos iar ea era o fata frumoasa si inalta ca si El. Ma asteptam sa cante o melodie de o stiam, dar NU, el canta o melodie special pentru ea. O melodie de dragoste, foarte frumoasa ce nu o cunosteam. Ce imi pare rau este ca mi s-au sters versurile cand m-am trezit din somn. Simpteam prezenta sotiei mele langa mine dar nu o vedeam, insa ei ii spuneam ca El canta Special pentru ea, din inima si cu o dragoste mare, ceva cu totul deosebit de ce aud zilnic. Ii canta fetei, ca o iubeste si ca o vrea Mireasa Lui. La inceput fata zambea dansand, bucuroasa, vroia sa fie a Lui mireasa, dar apoi sa mai schimbat putin, fata ei parea mai trista. Vedeam o dragoste imensa din partea Lui pentru ea, ii canta cu o iubire aparte. Au dansat ceva timp apoi s-au dus in partea din fata. EL o ruga sa fie mireasa Lui, ea ba vroia ba nu vroia. Deodata vad ca se ridica in picioare un barbat tanar, in vis stiam ca era prietenul Mirelui, care statea undeva pe stanga, iar pe mijloc era coridorul unde a cantat El si a dansat cu fata. Stiam in vis ca El era Mirele si vroia sa o ia de sotie pe fata, sa fie Mireasa Lui. Sala era plina cu oameni dar nu multi caci parca eram intr-o Bisericuta mica. Prietenul Mireului statea la margine in partea stanga, el se ridica si zice catre Mire si persoanele de acolo: ” Ea, este fata primarului. Am fost sa o cerem de sotie, dar primarul nu vrea sa ne-o dea. Nu vrea sa o lase sa plece cu noi. Ne-a zis sa plecam, caci trimite apele peste noi, ca sa ne ia pe toti”. Mirele era foarte trist cand a auzit acest lucru. Eu atunci am zis: . . . nu poate sa inunde totul, sa mai incerce... caci la mine chiar de ar fi apele in curte pana la gat tot nu as renunta! Apoi mirele a vorbit si mi-a zis ceva ce m-a zguduit atunci si o face si astazi. El ma cunostea si eu il cunoasteam parca ne stiam de-o viata si imi zice: „ tu cand te-ai insurat Eu ti-am dat sotie, Eu am fost cu tine si ea a venit dupa tine, tu nu ai avut probleme deloc!”. Nu am mai putut zice nimic, caci asa este. Vedeam cat de mult sufera El pentru Ea. Dorea sa o ia cu El, sa fie Mireasa Lui, dar ea nici nu prea vroia si nici nu era lasata sa plece. Asa m-am trezit din vis.

Va scriu ce mi s-a pus pe inima sa cred. Un verset este trecut aici (Apocalipsa cap12:13-17). Cred ca primarul este cel rau iar Mirele este Domnul, iar Mireasa este Biserica. EL vrea sa vina sa isi ia Mireasa dar ea NU VREA sa vina si nici nu este lasata de cel rau, care o tine in adormire totala. Acesta este crudul adevar si de aceea vreau sa zic: ... Trezestete Mireasa iubita si Sfintestete pentru Mirele tau. Deschide ochii si vezi Dragostea Lui pentru tine, caci Sa dus sa iti pregateasca un loc si a promis ca vine sa te ia, ca acolo unde este El sa fii si tu. Asa cum esti, nu te poate lua, iar ziua venirii Lui este chiar la usa si indiferent ca dormi sau esti treaza El vine. Scoalate si spalati hainele in Sangele Lui, tine candela aprinsa in intunericul de afara si umple-o zi de zi cu undelem, caci nu stii in ce ceas din noapte vine Mirele tau... Amin, Vino Doamne Isuse! . Iata ce zice Scriptura:

Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea Mirelui. Cinci dintre ele erau nesăbuite, iar cinci erau înţelepte. Cele nesăbuite nu şi-au luat cu ele şi untdelemn atunci când şi-au luat lămpile, dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi untdelemn în vase.   Mirele întârzia, astfel că ele au aţipit toate şi au adormit. La miezul nopţii a răsunat un strigăt: „Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare! “ Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile. Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte: – Daţi-ne şi nouă din untdelemnul vostru, pentru că ni se sting lămpile! Dar cele înţelepte au răspuns: – Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă!   În timp ce ele se duceau să cumpere untdelemn, a venit Mirele. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu El, iar uşa a fost închisă. Mai târziu au venit şi celelalte fecioare şi au zis: – Doamne, Doamne, deschide-ne! Dar el le-a răspuns: – Adevărat vă spun că nu vă cunosc! Aşadar, vegheaţi! Căci nu ştiţi nici ziua, nici ora (când vine Fiul Omului) Matei 25

Dragii mei, asa cum ne va gasi ziua aceea asa vom ramane, este finalul. Chiar daca si celelalte cinci fecioare nechibzuite si-au umplut candelele cu undelem cand au vazut pe Mire ca a venit, NU AU MAI FOST PRIMITE. Dupa ce Domnul Isus intra in odaia nuntii cu Mireasa Lui (cei ce se pregatesc si doresc venirea Lui), nu mai este nimic de facut pentru a intra la nunta Lui. Pe toti cei ramasi ii asteapta judecata dupa faptele lor. Toti ne vom imfatisa in fata Tronului de Judecata, dar Scriptura zice: Ferice de cei ce au parte de PRIMA inviere, Fericiţi şi sfinţi sunt cei ce au parte de întâia înviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El o mie de ani, impreuna cu cei ce vor fi gasiti vrenici la venirea Lui. Amin, ajutane Doamne. Dumnezeu sa va Binecuvanteze cu Dragostea Sa!

”Ale Celui ce sade pe Scaunul de Domnie si ale Mielului să fie LAUDA, CINSTEA, SLAVA şi STAPANIREA în VECII VECILOR”. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1242
  • Export PDF: 2
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni