O scrisoare de incurajare catre o sora...
Autor: Sandor Daniel Mircea  |  Album: Scrisori de incurajare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de mircea_danijim in 30/04/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Dragă, sora ...
 Harul și Pacea Domnului sa inunde mereu imima ta și celor dragi ție!
Ma-m gandit mult cu ce cuvinte să te pot încuraja și care din expeiețele dăruite de Duhul Sfant să le scriu în această scrisoare dar sincer mi-au trecut multe prin mintea mea așa că am decis să  mă las inspirat de Duhul Sfânt pentru a mă ajuta să transmit ce-a ce trebuie.
Astăzi(‎28/‎01/‎2014) cănd mă  gandeam să scriu această scrisoare te simțeam foarte tristă și descurajată și te înteleg deoarece eu tot am fost de multe ori în asstfel de situați,probabil ai avut și motive și stiu că Diavoloul va mai incerca să ne aducă: tristețe,dezamagire,depresie,indoială,condamnare etc.... Deoarece aceasta este arma acestui secol Diavolul apasa pe sufletul oamnenilor foarte puternic ,el folosește circumstațele(boala,drerile,săracia,fricile,războaiele...)  să ne fure Pacea .
Cand noi am permis să ne luam privirile de pe Domnul nostru adică sa nu ne mai amintim de puterea învieri și morți sale, noi suntem foarte vulnerabili diavolului. Isus a spus în Ioan 14 că el ne dă și ne lasă Pacea dar nu cum o dă lumea adică nu în bază la cum se schimbă circumstanțele ci o Pace divină  care întrece orice pricepere omenească și demonică. 
De multe ori cand treceam prin situați dificile,financiare,boală sau chiar dezamgire Duhul Sfănt imi spunea să stau în Pace. Orice vad sau orice aud am fotărât să declar: Acesta nu este rezultatul final,trebuie să vorbesc si cu Tatal despre asta.
Cand noi nu suntem in Pace, Satana aduce o confuzie în mințile noastre,cand nu stam in Pace  incepem să ne îngrijorăm,îndoim,să ne pierdem speranța și ce sa mai spun nici nu mai poți crede,totul devine parcă imposibil. Dar slavă Domnului Isus pentru Pacea Lui.
 Oricât de greu ne-ar fi Domnul Isus ne spune în Matei 11:28-30:
Veniţi la Mine toţi care aţi obosit cărând poveri grele; şi Eu vă voi oferi odihna de care aveţi nevoie.  Luaţi jugul Meu asupra voastră, învăţând de la Mine ce înseamnă să-l purtaţi; pentru că Eu sunt blând şi practic o umilinţă care provine din interior. Procedând şi voi aşa, veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.  Jugul Meu despre care v-am vorbit, este unul bun; iar sarcina pe care o veţi purta astfel, este uşoară.”
Duhul Sfant mi-a deschis inima sa înteleg ce trebuie sa fac pentru a umbla în pacea lui Cristos. Primul lucru este sa decid sa traiesc aceasta Pace. Sunt oameni care sau obisnuit sa fie arțăgosi,suspicioși,tot timpul să muște dacă nu le place ceva. Când un duh rău este scos afară dintr-un om el pleacă, dar mentaliatate sau gandirea de acționa a rămas aceași,așa că al doilea lucru de care am nevoie este să las Cuvantul lui Dumnezeu,partașia cu El să schimbe felul meu de găndire,astfel voi putea acționa corect. Am înțeles că foarte mult acțiunile noastre depind de felul nostru de gândire. Dacă credem corect, acționăm corect, credem greșit, acționăm greșit și ca-să  credem corect avem nevoie de in formația corectă, dar cea mai bună informație se află în cuvăntul lui Dumnezeu. 
IOSUA 1:5 Niciun om nu ţi se va putea opune cât vei trăi. Voi fi şi cu tine exact cum am fost cu Moise! Nu te voi lăsa şi nu te voi abandona! 6 Fii puternic şi curajos; pentru că tu vei oferi acestui popor ţara despre care am jurat strămoşilor lor că le-o voi da. 7 Deci să fii puternic şi foarte curajos. Să respecţi cu atenţie toată legea pe care ţi-a dat-o sub formă de porunci sclavul Meu numit Moise. Nu devia de la ea nici la dreapta, nici la stânga; pentru ca să prosperi oriunde vei merge! 8 Gura ta să nu abandoneze obiceiul de a citi (zilnic) din această carte a legii! Meditează la conţinutul ei atât ziua, cât şi noaptea, urmărind să respecţi tot ce este scris acolo. Pentru că atunci vei avea succes oriunde vei merge; şi vei prospera! 9 Oare nu Eu te-am autorizat? Fii puternic şi curajos! Nu te teme şi nu te speria; pentru că Dumnezeul tău care se numeşte Domnul, este cu tine oriunde vei merge!“ 
PROVERBE 4:20 Fiule, ia aminte la cuvintele mele,
pleacă-ţi urechea la vorbele mele!
21 Să nu se depărteze cuvintele acestea de ochii tăi,
păstrează-le în fundul inimii tale!
22 Căci ele sînt viaţă pentru cei ce le găsesc,
şi sănătate pentru tot trupul lor.
23 Păzeşte-ţi inima mai mult de cît orice,
căci din ea ies izvoarele vieţii.
24 Izgoneşte neadevărul din gura ta;
şi depărtează viclenia de pe buzele tale!
25 Ochii tăi să privească drept,
şi pleoapele tale să caute drept înaintea ta.
26 Cărarea pe care mergi să fie netedă,
şi toate căile tale să fie hotărîte:
27 nu te abate nici la dreapta nici la stînga,
şi fereşte-te de rău.
Cum spuneam unui frate drag, noi știm multe versete dar Domnul să ne ajute să le punem în practică.
Imi cer iertare pentru întărzierea acestei scrisori,dar am fost foarte împiedicat să scriu aceste rănduri. În ultimul timp am fost foarte încercat fizic dar acum sunt bine. 
 
 
 
 
 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3586
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni