Dumnezeu este scut si pavaza
Autor: denydenydeny  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de denydenydeny in 21/11/2015
    12345678910 0/10 X

Psalm 91:1,2,3,4

Cel ce sta sub ocrotirea Celui Preainalt si se odihneste la umbra Celui Atotputernic, zice despre Domnul: El este locul meu de scăpare si cetatuia mea, Dumnezeul meu in care ma incred. Da El te scapă de latul vânătorului,de ciuma si de pustiirile ei. El te va acoperi cu penele Lui si te vei ascunde sub aripile Lui. Caci scut si pavaza este credinciosia Lui.

Eu l-am acceptat prin pocainta pe Isus Cristos in viata mea in 2005.

Recunosc cu sinceritate ca am avut greseli de atunci si la un moment dat din cauza greselilor, găsind un capitol din Biblie in mintea si sufletul meu s-a ivit o mare temere. Dumnezeu a încercat prin alti credinciosi sau prin simpli oameni sa mă scape de teama(indoila) respectiva dar eu doream ca Dumnezeu in mod direct sa-mi dea experiente.

Si in decembrie 2013 , ianuarie 2014 mi-a dat o serie de experiente acestea petrecandu-se in Anglia.

Am experimentat cu adevărat ca Duhul Lui Dumnezeu este scut fiindcă , cel rau a indemnat pe anumite persoane care sunt al lui sa-mi ia viata dar Dumnezeu a oprit gloantele sa mă pătrundă sau orice alta metoda prin care cei rai au încercat sa-mi ia viata.

Ii multumesc Lui Dumnezeu ca sunt in viata si ii multumesc Lui ISUS ca m-a vindecat de indoiala fiindcă indoiala aduce mult rau in viata unui crestin si ca ma ajutat sa inteleg ca un om care l-a acceptat in viata lui pe Isus Cristos , Isus face tot posibilul ca sa-l sfinteasca ca sa-l mantuiasca si acest lucru se poate realiza doar prin ascultare si supunere deplina fata de DUMNEZEU. AMIN

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3222
Opțiuni