Chitara Roșie
Autor: Mihaela B.  |  Album: Atât de aproape!  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de 4Revergreen in 01/04/2013
    12345678910 9.58/10 X
Media 9.58 din 12 voturi

Eram într-o dispoziție deloc favorabilă pentru Sărbătoarea Paștelui. Îmi înghițisem lacrimile toată săptămâna implorând BUCURIA să nu se evapore din viața mea! Nu mă mai puteam concentra la nimic! Încercasem de câteva zile (fără să reușesc) să îndepărtez ghimpii de pe trandafiri poleiți cu complimente din firea mea și mă luptasem (zadarnic) cu o dorință înnăbușită de a pune pod peste o mică prăpastie de relație a cărei priveliște îmi deranja stomacul de fiecare dată când o vedeam. Aveam așa multe de făcut și mă învârteam ca besmetica de colo colo fără nici un rezultat. Se crease un vid în inima mea și ca un aspirator industrial îmi absorbea energia din trup și suflet. Tânjeam după TIMP, dar nu minutele prea obișnuite cu rutina zilnica ci, DARUL TIMPULUI, momentele acelea dumnezeiești când Duhul Sfânt te poartă pe brațe și te duce în Sala Tronului în PREZENȚA Sa; cine ajunge acolo se scârbește de traiul pe pământ! TIMPUL acela în care minutul devine veșnic, în care Cuvântul prinde viață și te plimbă prin Scriptură revelându-ți adevăruri noi și motivându-te să te ridici victorios îmbrăcat în armătura din Efeseni 6 și să nu mai păcătuiești cu voia vreodată!

Realitatea frigiderului gol m-a trezit din melancolie (parțial) și m-am trezit conducând în plină noapte spre Superstore. Vidul din mine se transforma treptat în izvoare de lacrimi și îmi descărcam poverile la crucea Lui recunoscând că sunt prea grele și port bagaje ce n-au fost destinate pentru umerii mei! Am început conversația cu o ploaie de nelămuriri și întrebări iar pe măsură ce mă apropiam de destinație mă dezgustam de teorie și-I ceream să se lase înduplecat. PRACTIC Tată, vreau să Te simt, să Te văd! E atît de greu să trăiesc doar prin credință! Vreau MAI MULT! Vreau TOT! Te iubesc Isuse și Îți sunt atât de recunoscătoare că m-ai găsit, că ai renunțat la gloria cerului, că Ți-ai dat viața pentru mine, că mi-ai dat numele Tău și privilegiul de a face parte din familia Ta! BUT CAN WE START OVER, PLEASE? I-am spus chiar așa, în engleză... Putem s-o luăm de la capăt? I NEED A NEW BEGINNING DADDY! Am nevoie de un nou început! Te vreau VIU în viața mea! Vreau cu adevărat să fii Domnul Meu și să calc pe urma pașilor Tăi PRACTIC! Vreau să stau LA SFAT cu Tine și să fiu călăuzită PRACTIC ! Vreau aventură cu Tine! Vreau să pulseze sângele Tău în mine! AI ÎNVIAT ISUSE! Maria Te-a văzut! La ucenici Te-ai arătat! Nu se poate eu să nu Te vad! VREAU MAI MULT! VREAU TOT!
Ajunsesem la Superstore deja. Găsisem o parcare și-n timp ce-mi luam geanta am observat afară, chiar lângă farul din stânga mașinii, un om zdrențuros. Stătea drept și mă privea țintă așteptând parcă să cobor. M-au trecut fiorii; primul instinct a fost să mă protejez și-n încercarea de a bloca ușile, rapid, m-am trezit deschizând geamul... L-am ridicat la loc și am folosit apoi telecomanda de la chei să blochez ușile. El ÎNCĂ mă privea și în siguranță fiind acum, am avut și eu TIMP să observ că într-o mână ținea o ciudată CHITARĂ ROȘIE. Ciudată pentru că avea capul rupt și se ținea doar în corzi. Nu am avut curajul să cobor așa că am pornit mașina din nou și m-am dus mai încolo, sub un stâlp luminos. Mă gândeam la chitara lui și în timp ce parcam o voce tristă spunea în mine: REALLY?? CHIAR?? Un regret instantaneu mi-a dat avânt și nu mă mai gândeam la nimic altceva decât să îl găsesc pe omul cu chitara roșie. Aveam 20$ extra la mine și mi-am spus că-i voi da și-i voi spune HAPPY EASTER and GOD LOVES YOU! Dar el plecase! Nu puteam crede! Mă plimbam prin parcare suspinând și nu puteam crede că m-a așteptat Domnul lângă mașină și eu am blocat ușile fugind și ascunzându-mă de El!
Dumnezeu chiar ascultă rugăciunile dar noi nu știm ce cerem uneori! L-am vrut practic și a venit! Era REAL! Stătuse EXACT lângă mașina mea! UNDE EȘTI???? L-am întrebat în gând... UNDE EȘTI??? am șoptit încă o dată lăcrimând... Apoi l-am zărit! În întuneric, descurajat, își purta chitara și legăna o traistă goală. Înainte să ajung lângă el s-a întors spre mine și mă aștepta. De sub un capișon gri ieșea un păr lung și ondulat, era brunet și purta barbă; DAR NU ERA BĂTRÂN! Avea OCHI ALBASTRI, SENINI și LIMPEZI, iar înfățișarea nu i se potrivea DELOC cu felul în care era îmbrăcat. I-am întins banii și i-am zis HAPPY EASTER! GOD LOVES YOU! (Paște Fericit! Dumnezeu te iubește!) Mă așteptam să poarte mănuși fiindcă zdrențele curgeau pe el și ehipamentul parcă le cerea -acele mănuși specifice oamenilor străzii cu jumatăți de degete, dar când a întins mâna, palma lui era extrem de curată și nu purta nici un fel de mănuși! Nu știu unde a pus banii, nici măcar nu mi-a păsat... El mă privea pe mine și eu nu-mi puteam lua ochii de la seninătatea privirii lui. WILL YOU GIVE ME A HUG? m-a întrebat cu o voce scăzută dar cu o dicție perfectă! Totuși n-am fost sută la sută sigură dacă aia a zis și am ezitat să răspund, dar când a zâmbit întinzând mâinile spre mine șoptind YES?? NO?? am zâmbit și eu și m-am apropiat să-i dau un hug! Mă așteptam să pută DAR NU MIROSEA DELOC! Și ciudat mai era faptul că nu mai aveam reserve! Frica din mașină dispăruse și mă simțeam în siguranță în prezența lui! Eram atât de recunoscătoare că-l regăsisem! După căteva secunde m-am dat un pas înapoi și i-am zis Pray To God, He Will Answer! He Loves You So Much! I BELIEVE YOU! mi-a răspuns zâmbind și apoi m-am dus. Mă învârteamîn magazin printre rânduri căutând să iau tot ce scrisesem pe listă dar gândul meu rămăsese la omul cu chitara roșie. BUCURIA mă inunda din nou și PACEA își regăsise locul în inima mea! CRISTOS A ÎNVIAT mi-am spus și șriam că era adevărat! Mi-am pus cumpărăturile în cateva plase și mă îndreptam acum spre mașină cu lacrimi de fericire în ochi! Eram invadată de dragostea și prezența Lui!! Mă topeam în adorare la picioarele Lui în timp ce conduceam spre casă și-mi răsunau în minte ca un ecou cuvintele din Matei 25: Căci Mi-a fost foame și Mi-ați dat să mănânc, Mi-a fost sete și Mi-ați dat să beau, am fost străin și M-ați primit între voi, am fost gol și M-ați îmbrăcat, am fost bolnav și M-ati vizitat, am fost în închisoare și ați venit pe la Mine! (...) Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut așa unora dintre cei mai neînsemnați dintre acești frați ai Mei, Mie Mi-ați făcut!
 
Și cui dădusem eu HUG dacă nu Lui????
 
CRISTOS A ÎNVIAT CU ADEVARAT! EL TRĂIEȘTE PRINTRE NOI ȘI E REAL! L-AM ÎMBRĂȚIȘAT ÎN PARCARE LA SUPERSTORE!
 


 
Emoţionantă mărturie, fiţi binecuvîntată, aştept şi altele !
Adăugat în 01/04/2013 de floridinmaracineni
Ce imbratisare Royala! Schimba viata o singura intilnire cu El!Traiasca Domnul! Frumoasa marturie!
Adăugat în 01/04/2013 de diamantneprelucrat
Frumoasa marturie sustinuta de un minunat talant al scrisului si al constructiei cuvintelor in fraze. Domnul caruia ii slujeti sa va intareasca pe mai departe...
Adăugat în 01/04/2013 de george_barbu
Erata:slujeti, corect: slujiti!
Adăugat în 01/04/2013 de george_barbu
Da, unii au gazduit pe ingeri, vrand doar sa fie ospitalieri! Dvs ati avut chiar o revelatie a Domnului sau poate era un inger omul cu chitara rosie?! Domnul sa va rasplateasca pentru marturia deosebita!
Adăugat în 01/04/2013 de loredanam
Fiti Binecuvantata sora mea draga. O marturie minunata. Hristos a inviat.
Adăugat în 02/04/2013 de Rahela16
Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!
Adăugat în 02/04/2013 de 4Revergreen
In inchisorile comuniste, unde fratii scumpi in Domnul au fost aruncati pentru marturia lor de credinta,acolo, unde plinsul si chinul dureros de familii era la apogeu, acolo, in batjocora aruncata ca un transfer de la crucea pe care Domnul a fost rastignit asupra celor intemnitati, acolo, era splendoarea fratietatii in Domnul!Acolo se cobora El, sa mingaie, sa curete ,sa ierte, sa infrateasca sa impartaseasca intr-o sfinta,minunata dragoste si armonie cereasca.Acolo, era adevarata biserica, unde bogatul bolnav,minca din mina ''neigienizata''a saracului, gustul coltului de piine personal oferit in numele Domnului, avea gust de pine cereasca, acolo ,IUBIREA LUI, era ''masa de dragoste,sfinta impartasanie''acolo se chemau unii pe altii sub MASLINUL CEL VERDE...Acolo li se cinta in inimi;Christos, a inviat din morti,!sub lumina numai de ei vazuta,dar prezenta.Acolo, Isus era partas cu ei in suferinti si bucurii nelasindu-i mortii spirituale, nici o clipa.Acolo, cerul facuse o poarta larga, larga sa intre LUMINA in inima lor si a celor ce nu auzisera niciodata despre MINUITOR.Acolo, era;POARTA CERURILOR!
Adăugat în 02/04/2013 de sanda_tulics
Ce traire minunata! Fi-ti binecuvantata!
Adăugat în 02/04/2013 de mihaelayeshua
Ce poveste minunată! Merită a fi împărtășită.
Adăugat în 11/01/2020 de Bianca_01.11.2019
Statistici
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.