Soapta in vis a Celui Sfant
Autor: Neagu Marian-Darius  |  Album: fara album  |  Tematica: Si eu L-am rastignit
Resursa adaugata de Marian92 in 28/11/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

Fiti binecuvantati de Acela in care toate lucrurile sunt posibile si vii!

As vrea sa spun un vis in care am stiut ca Insusi Isus Hristos mi-a vorbit cu glas bland!Dupa ce m-am intors la Domnul eram la drumul unde trebuia sa aleg daca ma botez sau nu.In mintea mea am zis ca botezul nu-i important,ca totusi ajunge ca l-am invitat pe Isus in viata mea si El chiar a venit!Viata mea incepuse sa se schimbe din seara in care i-am predat viata,mi-e era rusine sa mai injur la fotbal sau pe strada cand ieseam cu prietenii,numai puteam nici minti si ma purta urat cu ceilalti,iar cei din jur au observat intrebandu-ma daca sunt bine.

Intr-un timp prietenii mei au inceput sa rada sa zica ca doar nu m-am pocait si sa imi revin ca eu tot un"sarpe de om raman",insa iubirea Sa era mai puternica,decat vorbele si lucrurile la care m-au chemat.

Am inceput sa respect oamenii,sa evit companiile proaste,care ma indemnau la lucruri care sunt rusinoase,intr-o zi m-am intalnit cu o fata care mi-a spus ca o crezut ca am murit,deoarece numai auzise si numai ma vazuse demult printre tinerii ce stau in colturile strazii,iar eu am simtit atunci ca am inceput sa mor pentru lume si sa ma nasc pentru Isus,si am fost fericit cand aceea fata mi-a spus ca a crezut ca am murit,apoi i-am spus ca l-am intalnit pe Cel vesnic ,a zambit si a plecat!

Se apropia un botez la o biserica baptista din zona mea,si ma tot gandeam daca sa ma botez,daca voi face pasu acesta,si apoi voi calca in picioare legamantu cu El!

In aceea seara am avut un vis in care am stiut ca pe Mielul Sfant trebuie sa il urmez cate zile voi trai aici ,si apoi in vesnicie!

In vis se facea ca eram pe un pamant negru doar eu,si deodata am vazut o mana alba intinsa spre mine si de sus am auzit o voce in vis care mi-a zis :"Urmeaza-ma"iar eu am intins mana mea si am apucat mana cea alba si m-am trezit cu o pace care nu se poate descrie in cele mai frumoase lucruri de pe pamant.

Este un vis simplu ,Dumnezeu vorbeste la nivelul nostru pentru a putea intelege mesaju pe care El il doreste,atunci am inteles caci Dumnezeu iubeste si doreste comorile nepretuite de lumea aceasta si le vrea doar langa inima Sa.Am ales sa ma botez si sa ii jur credinta vesnica ,indiferent de caderile,de nesupunerile pe care le voi avea in aceasta viata,sa aleg mereu iubirea Sa care vindeca si leaga rani ale sufletului.

Sper ca toti sa gasiti in Isus Hristos cel mai bun prieten al vietii,si desi de multe ori il veti abandona,sa stiti ca El este mereu Acela ce va cauta,pentru ca toti suntem copii Lui iar locul nostru este doar langa El.

Oile pierdute sunt cele pentru care Isus lupta si le cauta cu o flacara in inima ,pe care nimeni nu o poate descrie!

Minunat este Cel Sfant!!!

Statistici
Opțiuni