Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Ana (despre a fi deosebit)
Autor: Fanuela Miron  |  Album: Diverse  |  Tematica: Copii
Resursa adaugata de Softy in 09/11/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Intr-un mic orasel de la poalele muntilor Carpati locuia Ana. Dar Ana nu era orice fetita. Ea era speciala pentru ca il avea pe Isus in inima. Insa de multe ori colegii se radeau de ea: - Ana are pistrui! - Ana are parul ciufulit! - Ana are degete de lemn! - Ana este ca o girafa! Atunci Ana se intrista, uneori chiar plangea. Tocmai in momente ca acelea, Isus soptea inimii ei: - Ana, esti pretioasa. Te-am creat perfect: parul frumos ondulat, inalta, vesele, curioasa. Si sunt multumit de creatia Mea! Ana se bucura ca are un prieten asa de minunat, care oridecateori avea nevoie, ii vorbea inimii pentru a o incuraja. - Sa ai pistrui este deosebit. - Sa ai parul ondulat este deosebit. - Sa ai degete lungi este deosebit. - Sa fi inalta este deosebit. Asta spunea Ana cand colegii incercau din nou si din nou sa o supere. Sa nu uitam  ca cel mai important este sa il ai pe Isus in inima! Asta te face DEOSEBIT!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 249
Opțiuni
Versetul zilei
Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de râu, sau dumnezeilor amoriţilor, în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”
Iosua 24:15
Pune-l pe pagina ta