Creştini "de faţadă"?!
Autor: Oana Gabriela Moraru  |  Album: fv  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de francu.cristina in 29/10/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Creştini "de faţadă"?!

 

      Ce înseamnă a fi creştin? 

      Sunt oameni care cred că a fi creştin înseamnă să treci din când în când pe la biserică, să mai dai din când în când din venitul tău, să mai citeşti din când în când din Biblie, să mai cânţi sau să reciţi din când în când o poezie.

      Alţi oameni cred că a fi creştin înseamnă să ai acea stare de euforie, să începi să plângi şi să strigi datorită atmosferei din jur, să ridici mâinile atunci când cânţi sau când te rogi.

     Pentru mine a fi creştin înseamnă cu totul altceva.

     A fi creştin înseamnă să fii într-on permanent stare de închinare înaintea lui Dumnezeu din momentul din care te-ai trezit până în momentul în care te-ai pus la culcare, să-ţi aduci aminte de El în fiecare moment al zilei, să te smereşti şi să ai o relaţie de prietenie cu El. Înseamnă să trăieşti cu El şi prin El indiferent de situaţie, înseamnă să conştientizezi că El e prezent, e cu tine la orice pas.

     El nu vrea să te duci din când în când la biserică, nu vrea ca din când în când să citeşti din Biblie şi nu vrea ca din când în când să-ţi aduci aminte de El.

     El vrea ca mereu să treci pe la Casa Lui, vrea ca zilnic să citeşti din Biblie şi să împlineşti Cuvântul Său, vrea mereu să-L lauzi, vrea mereu să-ţi aduci aminte de El, dar mai presus de toate El vrea să faci toate lucrurile acestea din dragoste, nu ca şi cum ar fi impuse cu forţa precum nişte reguli.

     El vrea ca noi să fim cu El, pentru că aşa vrem şi pentru că îl iubim şi nu vrea ca noi să fim cu El pentru că aşteptăm ceva de la El.

     El nu a aşteptat nimic de la noi în momentul când Fiul Său a murit pe cruce aşa că nici noi nu trebuie să aşteptăm nimic de la El când dăm zeciuială sau dăm puţin din timpul nostru unei persoane care are nevoie de ajutor, cu toate că El ne va răsplăti.

     El vrea ca noi să înţelegem că dragostea pe care ar vrea să I-o purtăm nu trebuie să stea în formula "Doamne, dă-mi că am nevoie!". Pentru că dragostea Sa a stat în faptul că Dumnezeu a iubit mai întâi lumea de a dat pe Fiul Său să moară pentru iertarea ta şi a mea.

     Dumnezeu Şi-a arătat dragostea pentru lume, are grijă de noi, se întristează când ne împotrivim Lui, ne iartă atunci când greşim.

     Tu poţi să fii puţin recunoscător pentru multul pe care ţi l-a dat? Tu poţi să stai înaintea Lui să Îi spui că Îl iubeşti? Tu poţi să Îi spui că eşti un om dedicat 100% Lui? Tu poţi să-I dai definiţia creştinismului pe care îl practici zi de zi în viaţa ta?!...

                             

                                                                                                       Oana Gabriela Moraru

 

http://cristinafrancu.pasi.ro/crestini-de-fatada.html

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1131
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni