Puterea numelui lui Isus
Autor: S.H. Frodsham  |  Album: Apostolul credinţei Smith Wigglesworth  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 05/06/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Puterea numelui lui Isus

   Toate lucrurile sunt posibile în Numele lui Isus. Dumnezeu L-a înălţat sus şi I-a dat un nume care e mai sublim decât orice alt nume de sub soare. În Numele lui Isus există puterea de a birui orice este în lume, căci nu este dat oamenilor vreun alt nume în care să poată obţine mântuire. Aş vrea să vă sugerez ceva din puterea, valoarea şi splendoarea acestui Nume:

   Şase fraţi s-au dus într-o casă să se roage pentru un bolnav. Zăcea în pat fără nici un ajutor. Bolnavul a citit într-o revistă despre oameni care se roagă pentru bolnavi, aşa că a trimis după acei oameni în speranţa că vor rosti o rugăciune cu credinţă. A fost uns cu untdelemn aşa cum scrie în Iacov 5.14, însă nu a avut loc o vindecare imediată iar omul a început să plângă. Cei şase fraţi au părăsit camera abătuţi din cauză că starea bolnavului nu s-a schimbat cu nimic.

   Când fraţii erau la poartă, unul din ei a zis: "Există totuşi ceva ce ar trebui să facem. Veniţi cu mine să încercăm."  S-au întors şi s-au aşezat în picioare lângă pat; fratele respectiv a spus: "Să spunem toţi acest scump Nume, Isus."  Şi în timp ce spuneau "Isus, Isus, Isus" a coborât o putere de har.

   Când au văzut că Dumnezeu lucrează, credinţa lor a început să crească şi strigau în ajutor pe Isus. În timpul acela, omul bolnav s-a ridicat din pat, s-a îmbrăcat şi a fost sănătos.

   Secretul constă în faptul că fraţii şi-au îndreptat privirile de la bolnav către Isus. În felul acesta ei au devenit părtaşi ai puterii care există în Numele lui Isus.

   O, dacă oamenii ar fi pe deplin conştienţi de puterea Numelui lui Isus, ce minuni se pot întâmpla!...

   Ştiu că în Numele lui Isus şi în puterea Numelui Isus avem intrare la Dumnezeu. Faţa lui Isus ne radiază splendoare. În toată lumea, Numele lui Isus este glorificat şi ce minune că-L putem rosti!

Textul citit mai sus ma duce cu gindul la Petru care fiind chemat de Domnul a incercat sa vina dar [sigur s-a indoit!]La plecare pe ape,eu cred caci el,Petru nu avea aceeasi credinta ca atunci cind a vazut caci s-ar putea ineca.Cu cit inainta,cu atit striga mai tare catre Domnul si aproape fiind de Domnul a reusit sa-L prinda pe Mintuitor si asa a fost salvat.Cred caci atunci cind te rogi trebuie sa lepezi toata atitudinea personala si sa_ lasi pe Duhul Sfint sa lucreze cum stie El cel mai bine sa o faca.Sunt unele rugaciuni facute cu miinile ridicare spre cer dar cu ochii necrdintei deschisi ,gindindu-te oare se va face asa cum cer?Aceste rugaciuni sunt conventionale,nu duc nicaieri si n-au raspunsul asteptatFi binecuvintata si azi!
Adăugat în 05/06/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2809
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni