Coincidență sau voia Domnului? Dați voi un răspuns!
Autor: Angela Insula Ekklesia  |  Album: Colectia mea de scrieri  |  Tematica: Familie
Resursa adaugata de InsulaEkklesiablog in 07/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Coincidență sau voia Domnului? Dați voi un răspuns!

    Am cunoscut-o pe ea, un suflet de femeie deosebit. Drumul ei a luat o întorsătură de 180° demult, când avea doar 18 ani. Glasul Domnului i-a vorbit inimii ei.

    A terminat școala, au trecut anii, și s-a căsătorit cu el, un credincios la locul lui... După câțiva ani de căsnicie, Domnul le-a dat mai mulți copii. Fericiți, credincioși, L-au slujit pe Domnul, dar firul vieții creștine a fost întrerupt de el, soțul ei.

    Nu s-a lăsat răpusă de durere și amărăciune, ci și-a continuat singură drumul, în liniște și răbdare. Pacea și înțelegerea a rămas în familie într-o oarecare măsură, deorece ea a încetat să-i zică: „Nu mai fă asta, asta, asta, că nu e plăcut Domnului. Lăsându-l pe drumul lui, a continuat rugăciunile pentru el, nespunând nimănui ce face „fratele”...

    Pentru acești stropi de binecuvântare și înțelegere, a mulțumit mereu Domnului, căci mereu se gândea bine că nu e mai rău (bine că se înțeleg!). Deși soțul avea alt stăpân, totuși speranța nu i s-a stins.

    Într-una din zile, a aflat că e bolnavă și se gândi: „Doamne, ce să fac bolnavă și cu soțul în lume?” 

    O sună o femeie și, din vorbă în vorba, îi spune de metode noi de a nu mai avea copiii. Înainte nici nu se punea problema asta, dar acum se gândește că are destui și ar fi bine să mai facă o pauză, încercând metodele contraceptive existente. Nu știa exact ce să facă.

    Se gândește să discute cu soțul, deși părerea lui o știa categoric (el consideră copiii o binecuvântare de sus, iar toate metodele de contracepție sunt păcat). Rămâne pe gânduri, căutând o portiță să discute cu el, dar parcă toate momentele fug. 

    Dimineața următoare, merge în piață. Acolo se întâlnește cu o femeie din lume care, bucuroasă, îi spune: „Știi... fata mea are patru copii și acum e însărcinată cu gemeni. Suntem toți așa de bucuroși...”

    Draga de ea, eroina noastră rămâne pe gânduri. Femeia aceasta, spuse ea, nu Îl cunoaște pe Dumnezeu și e bucuroasă să accepte copii și eu... cu alte gânduri străine! Rămâne mirată și se îndreaptă spre casă. Întrebarea pe care și-o pune este: „A fost o coincidență întâlnirea cu acea femeie?” 

    Poate că noi o putea ajuta. Ce trebuie să facă, să rămână statornică în ce a crezut sau să se gândească că e bolnavă și nu mai poate duce sarcini? Noi toți, cu experiență și prin rugăciune, o putem ajuta. Însă, mai mult decât noi o poate ajuta Domnul, prin călăuzirea Lui.

    Să ne rugăm pentru ea, ca să înțeleagă voia Lui!

Nu nimic nu este coincidenţă în viaţa unui suflet predat în mâinile Domnului! Sunt multe suflete pe care noi le considerăm din lume dar duc o viaţă mult mai curată decât unii dintre noi - când eu m-am întors la Domnul neavând soţul credincios la început m-am temut şi eu dar după puţin timp am înţeles că nu pot dori altceva decât voia Domnului însă chiar şi pentru simplul fapt că m-am temut Domnul mi-a trimis o nuieluşă zdravănă: fiindcă eu eram ca valul mării Domnul a îngăduit să primesc un copil de la fiica mea necăsătorită dintr-o legătura în ultimul ei an de facultate care nu i-a fost recunoscut de prietenul şi partenerul ei nelegitim şi pe care-l cresc ca pe propriul meu copil. Este un grav păcat chiar şi gândul, eu am păţit-o! fii binecuvântată soră.
Adăugat în 07/05/2012 de floridinmaracineni
Ceea ce o deruteaza este si metoda aceasta noua cu spirala,care iti garanteaza ca 5 ani nu mai ramai insarcinata....Am intrebat-o pe o vecina ieri si a zis ca un "crestin" a scris ceva carte in privinta aceasta caci daca o mama e bolnava atunci mai bine sa fie sanatoasa langa copiii care ii are decat sa mai faca un copil si sa moara sau sa fie mai bolnava ca sa nu mai poata sa se ocupe de copii.....Fii binecuvantata !
Adăugat în 08/05/2012 de InsulaEkklesiablog
Statistici
  • Vizualizări: 2205
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni