Trebuie să ne opunem unor lucruri
Autor: A. W. Tozer  |  Album: Isus, Căpetenia credinţei noastre  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 05/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Trebuie să ne opunem unor lucruri

   În calitate de credincioşi creştini, trebuie să ne opunem împreună anumitor lucruri. Aşa că dacă auziţi pe cineva spunând că A.W.Tozer predică multe lucruri negative, zâmbiţi numai şi încuviinţaţi. "Asta e din cauză că predică Biblia!"  

   Iată câteva din lucrurile cărora ne opunem:

   Suntem împotriva mulţilor idoli moderni cărora le-a fost permis să se strecoare în bisericile noastre. Suntem împotriva "focului străin" care este jertfit pe altarele Domnului. Suntem împotriva dumnezeilor moderni care sunt adoptaţi în sanctuarele noastre. Suntem în mod deosebit împotriva nebuniei botezate şi a frivolităţii sfinte care au ieşit în faţă, chiar şi în bisericile creştine conservatoare.

   Ne ţinem cu fermitate de credinţa noastră că biserica creştină este un trup stabilit în mod dumnezeiesc şi că, în calitate de trup, suntem chemaţi să ne închinăm şi să mărturisim pentru Hristos. Credem de asemenea într-o altă dimensiune că suntem chemaţi la o atitudine de separare de lucrurile acestei lumi care întristează inima lui Dumnezeu.

   Suntem împotriva căilor acestei lumi şi împotriva falselor ei valori. Suntem împotriva nebuniilor acestei lumi şi a plăcerilor ei deşarte. Suntem împotriva lăcomiei acestei lumi şi  a ambiţiilor ei păcătoase. Suntem împotriva viciilor acestei lumi şi obiceiurilor ei carnale.

   Credem că aceasta explică limpede adevărul biblic al separării. Dumnezeu ne cere să ne opunem cu îndrăzneală oricărui lucru sau oricărui om care răneşte sau împiedică acest trup nou-testamentar de creştini. Îndrăznim să afirmăm că o toleranţă apatică nu este neapărat o virtute. Poate fi de-a dreptul un viciu dacă este arătată faţă de abuzurile dăunătoare care se scuză.

   De fapt, trupului lui Hristos i-au fost date depozite de dragoste şi credinţă care aduc autovindecare şi autozidire. Dar dacă biserica tolerează în cadrul ei acele lucruri care dăunează şi distrug, nu se va vindeca - ci se va vesteji! Prin urmare, este necesar ca noi să stăm împreună de partea Bibliei, să predăm Biblia şi toate adevărurile ei. Cuvântul lui Dumnezeu este "antibioticul" care depistează şi distruge viruşii care ar putea îmbolnăvi viaţa bisericii.

Amin. „Suntem împotriva mulţilor idoli moderni cărora le-a fost permis să se strecoare în bisericile noastre. Suntem împotriva "focului străin" care este jertfit pe altarele Domnului. Suntem împotriva dumnezeilor moderni care sunt adoptaţi în sanctuarele noastre. Suntem în mod deosebit împotriva nebuniei botezate şi a frivolităţii sfinte care au ieşit în faţă, chiar şi în bisericile creştine conservatoare.”! Doamne ajută-ne!
Adăugat în 05/05/2012 de Ioanhapca
Perfecta dreptatte!Ce ar mai fi de adaugat?Daca un frate in Christos si lucratorul Domnului scrie despre aceste lucruri,este mai credibil decit cei din Romania care sunt admonestati de multe ori pentru atitudinea lor de a se opune ''invaziei straine'' in biserica.Cine are urechi de auzit,sa auda!''Este foarte bine caci se spun lucrurilor pe fata,pina nu este prea tirziu!Deja Romania[biserica ]este invadata cu ;penieli,chrisi [antichristici ]si alte gunoaie aduse de valurile mari ale intunericului.Sa pastram ca o sfinta comoara,tot ce am primit de la Domnul nostru,Fi binecuvintata si azi!
Adăugat în 05/05/2012 de sanda_tulics
cu adevărat un articol foarte bun. Toţi cei care predică Cuvântul sunt criticaţi, analizaţi şi niciodată aprobaţi şi totdeauna descalificaţi dar toţi cei care cunosc Cuvântul şi Îl cunosc pe Dumnezeu avem datoria de a ne opune căci ,,Dumnezeu ne cere să ne opunem cu îndrăznealăoricărui lucru sau oricărui om care răneşte sau împiedică....". Dacă închidem ochii şi trecem cu vederea un fapt anticreştin, pentru noi creştinii nu cred că această toleranţă este o virtute. Să ne opunem deci cu putere împotriva acelor lucruri care contrazic Cuvântul lui Dumnezeu să ne întărim în credinţa că biserica creştină este trupul lui Hristos, iar noi în calitate de creştini suntem chemaţi să ne închinăm şi să mărturisim pentru Hristos şi să avem convingerea deplină, Cuvântul lui Dumnezeu are putere mare şi cu El vom putea învinge orice obstacol.
Fii binecuvântată sora Florica şi Domnul să vegheze asupra ta şi-a casei tale şi El să te întărească, să-ţi dea puterea de am merge înainte pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate lucrările ce ţi-s încredinţate pentru slava şi gloria Numelui Său.
Pacea Lui să fie cu tine şi de jur împrejurul tău.
Adăugat în 06/05/2012 de 1954adina.9mai
Mulţumesc Domnului pentru toţi cei care vin cu comentarii la ceea ce postez -sunt comentarii foarte valoroase venite din partea unor credincioşi înflăcăraţi de puterea sfântă. Mărturisesc că sunt fericită pentru lucrarea care se face dar vă spun că sunt deseori pusă la încercare asupra multor lucruri din conţinutul lucrărilor postate- eu însumi sunt testată în privinţa celor scrise! dar Domnul ştiu că nu mă va lăsa, slava şi gloria este a Sa şi nu-şi abandonează lucrătorii. Fiţi binecuvântaţi!
Adăugat în 07/05/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1291
  • Export PDF: 13
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni