Numele Tau si Legamantul de Pace
Autor: Ligia Trinca  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Diferit in 07/04/2012
    12345678910 0/10 X
Numele Tau si Legamantul de Pace

... iar Buzele mele vor proslavi Numele Tau Dumnezeule!

"Adonai, baruh abab eshem!" --- In Dumnezeu este calea

In lupta mi-ai fost mereu umbra pe mana dreapta, asa ca am inteles ca nu am fost lipsita de Prezenta Ta nici o clipa. Ascultam strigandu-se Numele Tau de la rasarit la apus, asa ca oriunde m-ai trimis, Yahve, Tu ai fost cu mine! Din lupte am iesit victoriosi, am intrat pe porti cu fruntea sus, cu Shalom in inimi si pe buze!
La fiecare strigat inaltat spre Tine imi raspundeai in sunetul tainic al tunetului, si iti simteam durerea in stralucirea fulgerului! Mi-ai linistit sufletul cand mi-Ai spus ca inca mai avem parte de cruce!

Cand oamenii intrau cu bocancii urii plini de noroi, pe pragul sufletului meu, si plecau lasand nimic, imi striga inima si carnea imi era sfasiata de durere... dar atunci imi aduce-ai o cantare noua pe buzele arse... ma aduce-ai in inchinare pe culmile Taborului!
De atatea ori am fost daramata si tot de-atatea ori m-ai inaltat, incat am impresia ca nu am cazut niciodata...

De cand te-am facut scut si armura; de cand te strang la piept, puterea-mi creste. Desi, uneori ..sabia Ta imi desparte duhul de trup, visele mele de visele Tale si voia mea de voia Ta... bratul Tau ramane puternic si Mana Ta este tare!

" Voi canta intotdeauna indurarile Domnului; voi spune din neam in neam, cu gura mea, credinciosia Ta! " ...
fiindca te-am parasit, te-am lovit, te-am injosit si ti-am aruncat in brate, in palme si in coapsa, toata vina mea... dar lacrimile mele te-au intors si cainta mea te-a facut sa-Ti reinnoiesti legamantul cu mine!
M-ai lasat sa fiu daramata ca sa ma construiesti apoi, din nou, mai aproape de mijlocul Cerului. Am imbracat armura, Cuvantul Tau, si de atunci sunt intr-o continua lupta, dar luptam impreuna!
Ma odihnesti la umbra gandurilor Tale, ganduri de pace, si-mi Ti visele in inima Ta, Dumnezeule!
Chiar de-ar fi sa cada o mie in fata mea si chiar zeci de mii alaturi, stiu ca legamantul de pace nu se va-ndeparta de la mine, din pricina credinciosiei Tale!
Leul din Iuda imi va fi Stanca, scut si putere! Iti voi canta bunatatea si dreptatea Elohim, voi vorbi dragostea Ta Shilo, voi arata invataturile Tale Rabi.
Ai presarat in mine Golgota sub forma de cruce si-acum tot ce vreau sa fac e sa iubesc pana la moarte... iar daca nu va fi asa vreodata,mai loveste-mi palmele, din cand in cand, cu o aducere-aminte, mareste gaura talpilor de vor sa se dea jos de pe lemnul de jertfa!

Pastreaza-mi sufletul sub forma Ta, Isus... sub forma Ta de Dragoste!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1191
  • Export PDF: 1
Opțiuni