Dupa iarnă, primăvară
Autor: Banica Georgiana Roxana  |  Album: Lumina in intuneric  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de georgy_banik in 28/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Tată,
Te vad,dar nu te simt ...Te înţeleg, dar nu te mai aud . Îmi vorbeşti, dar nu te mai aud bine . Îmi spui pe ce cale să merg, dar nu te mai ascult cum trebuie . Ştiu că uneori taci , doar pentru a mă vedea cum reacţionez în greutăţi. Ştiu că uneori nu te mai simt pentru că am greşit şi vrei să îmi dau seama de acest lucru. Când merg şi nu văd urma paşilor tăi , faci asta doar pentru că vrei să mă ţii în braţe . Şi greşesc căutând disperată ajutorul ,uitând că mă iubeşti , uitând că Tu ai în control totul şi mă pierd .
Continui singură .Uit că după orice furtună , mi-ai adus soarele în viaţă. Şi atunci te vad cum plângi pentru că nu te-am lăsat să mă mângâi cu mâna Ta şi să mă ţii la pieptul Tău .
Ai fost aici de multe ori .Am trecut prin probleme mereu şi am învătat acest lucru . M-ai învaţat mereu .M-ai iubit mereu . Ai dat la o parte orice iarnă grea. Ai avut grijă de stres. L-ai înlocuit cu o  "primăvară" plină de lumină şi căldura.
Când am uitat ce m-ai învăţat am pierdut multe binecuvântări.Dacă mi-aş aminti de Tine de fiecare dată când clipesc , aş cunoaşte doar nori şi soare , nu şi furtuna. Aş vedea fulgerul ca pe o atenţionare şi o binecuvântare , nu ca un blestem .
De fiecare dată , aş vrea să simt parfumul unei flori , chiar dacă ar fi o toamnă pe sfârşite .
Tată, te vad .Chiar foarte bine . Te văd într-un zâmbet de copil şi într-o mână de mamă care mângâie faţa plină de lacrimi al pruncului bolnav. Te văd în speranţa unui şcolar care dupa ce a primit o nota mică aşteaptă o zi în care va vedea nota maximă în catalog.Te văd într-un ghiozdan murdar ce aşteaptă să intre în apa şi să fie curăţit . Te văd într-o fată cu inima frântă ,dar care crede totuşi într-o dragoste adevărată . Te văd într-un om care nu mai are nici un ban în casă şi totuşi speră că va primi de lucru . Te văd într-o floare ce îşi închide petalele în timpul nopţii, iar dimineaţa şi le deschide. Te văd în oricine speră şi crede că tot ce este rău se va transforma în bine. Îmi este greu să cred uneori că tunelul va arata o luminiţă, dar sunt gata să cred că Tu eşti lângă mine. Mi-ai spus că nu îmi va fi uşor ,dar dacă mă încred în Tine mă vei ajuta .Să nu fac ce vreau eu , ci numai Tu în totul să te vezi . Nu să plac eu la cei din jurul meu ,doar numai Tu, Tatăl meu ,Tu .Şi să aştept nu soarele să apară ,ci numai o binecuvântare .Un curcubeu să văd pe cerul vieţii mele şi îmi voi aminti de promisiunea Ta.

http://viatainlumina.blogspot.com/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1075
  • Export PDF: 1
Opțiuni
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.