Vine Mirele!
Autor: J.E.Tada  |  Album: Cerul, casa ta adevărată  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 31/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

Înainte ca să ne dăm seama, dacă vom fi binecuvântaţi să fim când EL va reveni, ne vom trezi în îmbrăţişarea Mântuitorului nostru la ospăţul de nuntă al Mielului. Vom fi ajuns atunci în cer. Primele clipe s-ar putea să fim şocaţi de bucurie, la vederea atâtor lucruri noi, strălucitoare, care  ni se vor dezvălui ochilor de fiinţe glorificate, însă în momentul imediat următor vom fi cuprinşi de pace şi ne vom simţi ca acasă, de parcă dintotdeauna ar fi fost aşa, de parcă ne-am fi născut pentru un asemenea loc.  Îmi imaginez mari mulţimi de oameni năvălind dintr-o adevărată junglă de trandafiri, pe ţărmuri de violete, vibrând de lumină, de cântece de păsări şi de vocile îngerilor.

SUNTEŢI TOŢI AICI? - va striga cineva. Şi răspunsul va răsuna, ca un ecou : 

DA, SUNTEM CU TOŢI AICI!

Bucură-te de o realitate divină nevăzută! Înviorează-ţi inima şi imaginează-ţi că iei loc la masa nunţii. Deschide-ţi ochii inimii şi minunează-te de gloria limpede ca cristalul, de intensitatea luminii care pur şi simplu ESTE. Un oraş sfânt, Noul Ierusalim, stălucind ca un diamant. Şi sala de ospăţ, decorată atât de minunat, plină de culoare, uimind cu atâtea bijuterii şi cu o muzică plină de lumină şi bucurie. 

Sărbătoarea va începe cu un puternic şi răsunător "ALELUIA! Domnul, Dumnezeul nostru Cel Atotputernic, a început să împărăţească. Să ne bucurăm, să ne veselim, şi să-I dăm slavă! căci a venit Nunta Mielului!

 

Când ne vom lua rămas bun de la pământ

Ne vom aduna cu toţii  în jurul tronului,

Vom sări de bucurie când Tatăl ne va spune:

"Mă bucur să fiţi acasă!!"

Îl vom lăuda pe Tatăl, vom lăuda pe Fiul, Îl vom lăuda pe Duhul, pe întreaga Sfânta Treime

Vom sărbători  mai minunat ca în ziua aceasta şi vom spune: "VEŞNICIA A ÎNCEPUT!"

 

Dragii mei, am dorit ca prin postarea şi citirea acestor rânduri, acum, în ultima zi a anului 2011 Domnul nostru să vă umple inimile de bucurie sfântă, să râvniţi  clipă de clipă această măreaţă sărbătoare.

Sunt fericită pentru că mie, personal, în toamna acestui an Domnul mi-a deschis noi orizonturi, a îngăduit să-mi fie mărită ADEVĂRATA MEA FAMILIE pentru care nu găsesc cuvinte pământeşti de mulţumire.

Mulţumesc tuturor celor ce aţi avut dragoste, bunăvoinţă, cuvinte de îmbărbătare pentru fiecare material postat pe acest site şi mulţumesc şi celor mai puţin mulţumitori, fiţi binecuvântaţi cu toţii iar Domnul pe care Îl slujim să lucreze ca astfel cu toţi să ne putem întâlni la MAREA SĂRBĂTOARE. LA MULŢI ANI CU DOMNUL! cu multă dragoste, sora Ficard Florica

LA MULŢI ANI iubită soră. La mulţi ani pentru întreaga familie şi Domnul să reverse peste voi toţi numai bucurii, fericire, sănătate şi biruinţă. La mulţi ani şi râuri de binecuvântări.

minunat eseul- SUNTEM TOŢI AICI ca să îţi spunem LA MULŢI ANI.
Adăugat în 31/12/2011 de 1954adina.9mai
amin! Maranata! Vino Doamne Isuse!
Adăugat în 31/12/2011 de Ioanhapca
Cerescul Tată să vă binecuvinteze și în anul nou, și să vă ajute să vă pregătiți mai mult, pentru că: VINE MIRELE!
An nou fericit!
Adăugat în 31/12/2011 de cost_ana
Este adevarat caci ne gindim cuma va fi ,acolo sus, navigam ,ne emotionam de ceea ce credem caci vom gasi dar...slava Domnului, caci ceea ce El a pregatit pentru noi, va intrece orice pricepere si intelepciune omeneasca.
Adăugat în 04/03/2013 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1157
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni