Mos Craciun - Omul cu Masca
Autor: Adam Grigore  |  Album: 1  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Crestin_Devotat in 21/12/2011
    12345678910 7.50/10 X
Media 7.50 din 4 voturi

Moș Crăciun Cel Cumplit!!! Denumit și... Moșul cel Veșnic Tânăr sau Omul în Roșu, acest personaj imaginar și imaginat a fi un om foarte bun și darnic, nu este decât un Hoț, care fură mințile oamenilor slabi, adică un infractor care intră fără încuviințarea Stăpânului în Casa Lui. Căci oricine nu intră pe Poarta cea Strâmtă, ci sare pe alături nu este un păstor ci un Hoț și un Tâlhar. (Chiar și cel ce intră pe Coș) Oricine ajută pe acest Infractor să se strecoare în casele Oamenilor este un Asociat la infracțiune.(Asocierea în vederea săvârșirii unei Infracțiuni se numește Grup Infracțional. Este faptă penală) Oricine cumpără obiecte și mărfuri de proveniență dubioasă (sau incertă), este un Favorizator.(Favorizarea Infractorului este faptă penală și se pedepsește cu inchisoare). Oricine deține informații despre producerea unei infracțiuni sau despre persoana care a comis infracțiunea și nu le divulgă se numește Tăinuitor. Excepție fac, membrii familiei. Tăinuirea Infractorului este... Faptă Penală și se pedepsește cu Privare de Libertate (Închisoare). Frați Păstori puși de Isus să păstoriți Turma Lui, haidem să demascăm public pe acest Spiridon sau Spiriduș venit nu din Laponia ci din Adânc ca să fure identitatea Păstorului cel Bun. ( Furtul de identitate este Faptă penală) În loc să-i cântați Gingle Bells și Tanem Baum mai bine l-ați lua de ”Pletele dalbe” sau de ”Barba sură” și l-ați scoate afară. ( Împotriviți-vă moșului, tari în Credință și el, va fugi de la voi ) Cine cunoaște puțin, va fi bătut cu puține lovituri, dar cine cunoaște mult va fi bătut cu multe lovituri. Adică cel care a băgat Bradul cel mai mare în Adunarea Sfinților, va arde mai tare în Focul cel veșnic, pregătit pentru moșul și spiridușii lui. Acum la încheiere să-i urăm moșului tot cea ce merită adică :

- Ne-am săturat de minciunile tale (tată a tuturor Minciunilor), ne-ai prostit să-ți dăm ție Darurile care trebuia să le dăm noi copiilor noștri, că să le duci tu și să minți pe copii că ești bun și darnic când de fapt nu ești decât un Cerșetor și un Sărăntoc. Bogățiile tale perene (adică Pieritoare) nu le dai decât celor care au făut pact cu tine... înșelătorule!

Bine ți-a zis Isus, când l-ai ispitit:

- Înapoia Mea! 

Singurul și... Adevăratul Bun (Dumnezeu), să vă păzească întregi și fără Brad până la Venirea Lui.

PACE... ȚIE... CITITORULE!

Cu adevarat Dumnezeu este cel mai bun, este perfectiunea. Stimate frate Grigore referitor la comentariul pe care l-ati facut la ultima poezie din vol.Iona, este adevarat poezia este cam lunga si poate pentru unii plictisitoare dar eu iubesc mult Vechiul Testament, imi place si ma inspira, nu sunt atat de talentata dar fac si eu ce pot pentru Domnul. Fiti binecuvantat si Domnul sa va dea multa rabdare.
Adăugat în 10/12/2013 de florenta.sarmasan
Foarte dur, dar e adevărat că nu trebuie amestecată lumina cu întunericul, adevărul cu minciuna!
Mulți, până la urmă, nici nu știu pe cine sărbătoresc: bradul, moșul, sau nașterea Domnului?
Viața aceasta e foarte scurtă, deci, lăsați pe Domnul să se nască în inima dumneavoastră și trăiți o viață în prezența Lui! Obiceiurile păgâne, nu duc la apropiere de Mântuitor, ci fac ca să se despartă omul de adevăr. Dragi creștini, tot ce faceți, va avea o răsplată. Pentru ce lucrezi? Pentru slava lui Dumnezeu, sau pentru slava lumii acesteia, care va fi osândită la moarte veșnică? Domnul să ne lumineze mințile și să ne ajute, ca să-L slujim cu adevărat, câte zile ni le mai dăruiește și să ne bucurăm de frumusețea slavei Lui, nu de ale bradului. El să facă să lumineze lumina Feței Lui peste noi! Domnul vine în curând- MARANATA!
Adăugat în 26/12/2013 de cost_ana
Statistici
  • Vizualizări: 1923
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Diacritice 1
  • cost_ana  are diacritice

    Diacritice 1 0
  • Conținut complet
Opțiuni