ultima oara
Autor: Banica Georgiana  |  Album: Lumina in intuneric  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de georgy_banik in 12/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

 

Noi..adica toti oamenii ne amintim de lucrurile facute pentru prima oara.Notam in calendar prima nota de zece , primul cadou primit , prima iubire , primul concurs castigat si multe altele .

Nu le uitam aceste amintiri asa usor . Dar ce facem pentru ultima oara , poate nici nu ne mai intereseaza . Daca am stii ca este ultima data cand poti face ceva ai sublinia acel moment intr-o agenda personala , ai memora imaginea , poate ai scrie o carte sau ai face un film .

Uitam cand a  fost ultima oara ...Ultima oara cand ai cazut pe podeaua casei a insemnat prima oara cand ai reusit ca mergi fara ajutorul cuiva .

Iti amintesti cand a fost ultima oara cand ai facut o felicitare cu mainile tale pentru ziua mamei ?

Ultima oara cand ti-ai tinut parintii de mana .

Ultima oara cand  spus o poezie in fata unei multimi...

Daca stiai ca va fi ultima data faceai o multime de poze.

Uiti ca a fost o ultima oara cand ai pasit intr-o scoala veche cu un ghiozdan greu , unde ai luptat pentru niste note , unde ti-ai facut primii colegi si ai luat prima nota mica si prima diploma .

Ultima oara cand ai ascultat o poveste cu zane si balauri .

Ultima oara cand ai alergat dupa un fluture.

Iti amintesti de ultima oara cand ai rupt mana unei papusi si incercai sa fii medic ? Dar de timpul cand  te credeai cea mai buna mama si cea mai grozava bucatareasa?

Ultima oara cand ai plans deoarece erai singura in casa si iti era frica ?

Ultima oara..nu se mai repeta .si totusi acele momente au trecut repede fara sa le tii minte.De ce acum imi este greu sa imi amintesc lucrurile facute pentru ultima oara ? Pentru ca nu apreciem aceste momente . Daca am face astfel am cunoaste cele mai ascunse culori ale vietii , nu ne-am plictisi de viata si am intelege frumusetea anilor de pe pamant.

Azi poti face un lucru pentru "ultima oara" .

Imi doresc sa fii putut opri timpul in loc ,sa ma agat de toate acele "ultima oara" ..

 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2602
Opțiuni