O turma si un Pastor!
Autor: Arustei Maricel  |  Album: fara album  |  Tematica: Sub flamurile crestinismului
Resursa adaugata de maricelarustei in 01/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

  * O vulpe statea odata la panda intr-o dara de iarba urmarind o gaina. Isi facu socoteala,planui atacul si in asteptarea momentului potrivit incepu sa mediteze cu satisfactie la cat de destepte erau vulpile si cat de proaste erau gainile... !

Un intelept care observase intreaga scena din spatele unui butoi,trase concluzia in jurnalul sau:"Deci,vulpea mananca gaini,ceea ce inseamna ca in curand vor fi multe vulpi si putine gaini.

*Un lup statea intr-o noapte la panda urmarind un miel. Cum statea asa,se gandea la cat de destepti sunt lupii si cat de prostuti sunt mieii!

Un intelept observa situatie si nota in jurnalul sau:in scurt timp,oile vor fi pe cale de disparitie iar lupii se vor inmulti ingrijorator.

*O generatie de atei ardea pe rug crestinii,dar crestinii adevarati n-au ars pe rug nici un ateu! Voltaire,observand situatia ,afirma:"In cel mult 100 de ani crestinismul va fi doar o poveste!

Dar gainile s-au inmultit iar vulpile s-au imputinat! Oile au umplut lumea iar lupii sunt pe cale de disparitie! Crestinii s-au inmultit iar Voltaire a murit si o data cu el si intelepciunea lui!

Explicatia este una singura:Gainile aveau stapan,oile aveau pastor iar crestinii il au pe Cristos!

...si ca prin minune gaina disparu printr-o crapatura de gard,iar vulpea incerca sa inteleaga unde fusese greseala. Si cum statea asa meditand incepu sa-si spuna:oare nu cumva gainile sunt din ce in ce mai destepte ,iar noi vulpile din ce in ce mai proaste?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1790
Opțiuni