Tot mai însetat după....
Autor: Răduţ Bogdan  |  Album: lumină printre ruine  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de radutbogdan in 11/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

Tot mai insetat... Dupa ce?

Alergam zi de zi pentru a avea un ban in plus fata de salarul care este intr-o continua scadere, alergam zi de zi sa facem mai multa scoala, tanjim dupa diplome multe ca le punem intro rama in living, ne cumparam calculatoare scumpe, lcd cat peretele, masini super-sonice... pentru ce? Si raman cu o intrebare: tot mai insetat ... dupa ce?

Avem lista de messenger ca si bonul de la mall cu bani stransi de pe ultimele 5 luni, incat scroll-ul de la mouse am prefera sa fie o pista de alergat, ne facem relatii de prietenii dar uitam de versetul cine isi face multi prieteni si face spre pierzarea lui, nu conteaza cine sunt prietenii nostrii, dar putem sa zicem ca suntem "bazati" spre piezare eventual...  Si raman cu o intrebare: tot mai insetat ... dupa cine?

Oare mai suntem insetati dupa Izvor?, oare mai suntem insetati dupa Blandul Pastor? Mai avem oare in noi setea dupa seriile petrecute in rugaciune nu pe messenger, mai tanjim dupa cantariile cantate Domnului nu iubitei/iubitului, oare mai avem setea sfanta in noi sau ne-am pierdut acest simt...

Doamne, vreau sa insetez dupa Tine, dupa partasia aceea cand ceasul nu mai avea nici o valoare cand acul ce indica ora trecea ca si secundarul, vreau sa te am pe Tine ca Pastor al meu iar eu sa stau mereu cu Tine si imi vei da apa din stanca si ma vei duce la pasuni grase! Si nu ma vei lasa singur in aceasta vale a plangerii! Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1461
  • Export PDF: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”