Nu uita sa spui....Multumesc!
Autor: Irina B.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de irina_2010 in 04/11/2010
    12345678910 0/10 X
Nu uita sa spui....Multumesc!

             Trecerea timpului, alunecarea lui in epoca moderna si-a lasat profund amprenta asupra inimilor noastre, asupra stilului de viata care a devenit mult mai agitat in comparatie cu cel al predecesorilor nostri.

              Am devenit atat de grabiti purtand parca pe buze mereu verbul “vreau” si uitand sa rostim un cuvant atat de minunat “multumesc”. Blaise Pascal spunea “Nu exista pe lume un exces mai frumos decat excesul de recunostinta.”, cu alte cuvinte niciodata nu e prea mult sa spui “multumesc”.

         Nu uita:

            Tu, care citesti aceste randuri si porti frumosul nume de “crestin” sa spui:”Multumesc, Doamne pentru ceea ce faci in fiecare zi pentru mine!”

             Tu, care inca te mai numesti copil, poate departe de casa  sa spui daca nu direct, macar telefonic atunci cand o voce duioasa iti va raspunde: “Multumesc mama! Multumesc tata!”

            Tu care esti sot sau sotie sa spui jumatatii tale: “Multumesc ca existi si ca viata mea a devenit mai frumoasa prin tine!”

            Nu uita  sa spui vecinului, prietenului, fratelui tau “multumesc,” atunci cand  ti-a deschis usa sa intri in bloc, ti-a oferit un pahar de apa sau poate a raspuns apelului tau chiar daca l-ai intrerupt in timpul serviciului ca sa ii ceri un numar de telefon.

            Nu uita in fiecare dimineata cand ochii tai mai pot sa cuprinda frumusetea unei zile sa zici si tu: “Azi Dumnezeu mi-a dat  viata; Mi-a spus inca odata “te iubesc”; Si-am inteles ca orice dimineata; E un prilej de a-I spune “multumesc”.

            Iar  cand vei sta  la masa acasa impreuna cu cei dragi, spune “multumesc” celui de langa tine, cat despre cei ce o vom savura singuri putem sa rostim cu aceeasi bucurie:”Multumim Doamne, ne bucuram sa avem un astfel de Oaspete la masa!” J

        

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1848
  • Export PDF: 1
Opțiuni