Eben Ezer - Borna unei vieti schimbate
Autor: Cosmin M.  |  Album: ...scanteia se naste ca sa zboare  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de cosmin_m in 27/10/2010
    12345678910 0/10 X

Israel recuperase chivotul, si dupa ce ”a plans dupa Domnul” Samuel “a strigat catre Domnul pentru Israel, si Domnul l-a ascultat”. Din drumul care se cotea dupa Astarteea si Baali, acum se consolida o piatra a victoriei, Filistenii erau infranti, Eben Ezer!

Samuel a inaugurat o borna uriasa pe autostrada unei natiuni alese. Eben Ezer sunt pietrele biruintei din inimile noastre. Puse de-lungul unui drum de-o viata, borne de kilometraj, indicatoare si in final linia de sosire. O linie de sosire care se intrevede  prin ceata viitorului, si pe ea parca scrijelit prin suferinta de pe Calvar: EBEN-EZER!

Despre aceasta linie de sosire as vrea sa scriu, oare cum va arata clipa in care o sa o ajungem. E vorba de-acea zi deosebită pentru care nu se va mai găsi loc in calendare. O zi în care vom fi cetăţeni ai cerului. Cetăţeni cu acte în regulă! Şi vom păşi pe pragul raiului cu actele în mână. Acte pe care se găsesc numele noastre, însoţite de semnătura scrisă  încă de pe pământ şi numele Lui Isus, cu semnătura scrisă  înca de pe Golgota.

În aceea zi ceasurile noastre vor fi fixate după ceasurile eternităţii. Nu o să  avem nevoi, nu o să mai plângem, nu o să mai avem probleme, nu o să mai vedem feţe triste, oameni nervoşi sau supăraţi.

Atunci legile fizicii nu o să mai aibă nici un cuvânt de spus, şi Newton va devenii la fel de celebru ca şi mine, pentru că legea lui se va confrunta cu cea mai mare contradicţie. Atunci nu ne va mai ţine nici gravitaţia, nici atmosfera, nici lipsa de oxigen … vom zbura printre galaxii, şi vom putea număra toate stelele pentru că vom trece pe lângă fiecare.

“Isus a ridicat ochii spre cer si a zis: (…)Tată, vreau ca acolo unde Sunt Eu, să fie împreună cu Mine si aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca să vadă slava Mea, slavă pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindcă Tu M-ai iubit înainte de întemeierea lumii.” (Ioan 17:1,24)

Dar pana atunci, nu avem altceva de facut, decat sa cladim borne, pe un drum plin de gropi si “speed bump”-uri, si cu un ochi spre linia de sosire sa avem pe buze: “Până aici Domnul ne-a ajutat”.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1467
  • Export PDF: 1
Opțiuni