Dumnezeu Tatal are inima de... mama
Autor: Luiza Cristea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de luizacristea in 15/06/2010
    12345678910 0/10 X
Dumnezeu Tatal are inima de... mama

,,FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA, CA A DAT PE SINGURUL LUI FIU, PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL, SA NU PIARA, CI SA AIBA VIATA VESNICA.,,

                                                                                                                                                                            IOAN 3:16

DE VORBA CU DUMNEZEU DE LA INIMA LA INIMA

            E-asa de frumos sa fi mama, dar e asa de greu! Dar Tu sti, pentru ca Tu ai cea mai mare inima de mama. De aceea vreau sa inteleg inima mea de mama, dar, mai ales, vreau sa inteleg inima Ta. Probabil ca nu o sa reusesc intrutotul, dar incerc sa-ti inteleg sentimentele in masura in care o mama ca mine o poate face.

            O, Doamne! E-asa de greu sa ai un copil care este cel mai neastamparat, cel mai rebel, cel mai razvratit, cel mai mincinos, cel mai rau… si cu mult mai mult decat atat. Doamne, simt ca-mi plesneste inima de tristete cand vad ca, oricate valori am investit si investesc in el, am parte de aceeasi rasplata din partea lui: REBELIUNE. Acum sunt plina de sentimente contradictorii: imi vine sa plang de ciuda ca-l vad cum isi face rau si ma simt asa neputincioasa, imi vine sa-l iau, sa-l scutur, sa-l bat si sa-l pedepsesc pana isi da seama de faptele sale, imi vine sa-l indepartez de la mine si sa nu mai aud de el, iar pe de alta parte imi vine sa-l strang tare la pieptul meu si sa-l fac sa-si verse amarul din sufletul sau, amarul datorita caruia a ajuns un razvratit. Dar nu pot sa fac nimic din toate aceste lucruri. Nu pot decat sa astept ca el sa aleaga sa se apropie de mine, sa-mi ceara iertare si sa ma lase pe mine sa-l conduc pe calea vietii pana va creste si va fi capabil sa se conduca singur. Nu pot decat sa-i arat ca sunt oricand deschisa pentru el, oricand poate veni in bratele mele si eu il voi mangaia, oricand iubirea mea de mama este la fel de mare.

            Ti-am spus Tie, Tata, aceste lucruri pentru ca Tu simti ca si o mama, Tu, Dumnezeu - Tatal, ai o inima de mama, Tu iubesti ca o mama si nu orice fel de mama, ci ca si MAMA PERFECTA, MAMA – DUMNEZEU. Tu iti iubesti copiii mai mult decat noi o putem face. Si ca si noi Tu iti iubesti si copiii buni si pe cei rai. Si chiar daca si Tu vrei cateodata sa ne pedepsesti si poate chiar o faci, sau sa-Ti intorci fata de la noi, sau sa plangi cand vezi cum ne razvratim impotriva Ta, nefiind restrictionat de neputinta noastra, ci putand sa ne fortezi sa cadem la picioarele Tale, Tu totusi astepti cu rabdare decizia noastra de-a veni in bratele Tale, de-a ne cere iertare, de-a te lasa pe Tine sa ne conduci viata pana crestem. Doar ca noi crestem treptat si desavarsirea noastra este in Ceruri si de aceea avem nevoie ca Tu sa ne conduci pe parcursul intregii vieti.

            Acum inteleg cat de mult Te-am facut sa suferi atunci cand faceam ce vroiam cu viata mea. Acum iti inteleg inima Ta si imi pare atata de rau pentru raul de lacrimi pe care l-ai varsat din pricina rautatii mele. Acum inteleg durerea Ta atunci cand, din cauza neascultarii mele, erai nevoit, Tata drag, sa scoti nuiaua Ta si sa ma mangai. Acum iti inteleg rabdarea cu care ma asteptai zi de zi, clipa de clipa sa ma intorc in bratele Tale, in bratele care m-au creat. Acum iti inteleg iubirea neconditionata…dar, totusi, este ceva ce nu inteleg si poate ca nici nu o sa inteleg aici, pe acest pamant.  Ce a fost acolo, in  inima Ta de mama in momentul cand L-ai vazut pe Fiul Tau neprihanit, pe Singurul Tau Fiu fara pata, cum moare rastignit pe o cruce, intre doi talhari, pentru toti ceilalti fii ai Tai, toti pacatosi, niciunul vrednic de jertfa Sa? Ce-a fost in inima Ta de mama atunci? Poate o sa-mi spui vreodata…sau poate nu o sa-nteleg niciodata…dar oricum ar fi eu vreau sa-Ti multumesc pentru iubirea pe care mi-o porti si ajuta-ma Tu ca eu sa le pot arata o parte din aceasta iubire a Ta copiilor mei. Si mai vreau sa pot, o, Doamne, sa te percep in toata fiinta mea si in toata inima mea autoritar ca un tata, iubitor ca o mama, drag ca un frate si apropiat ca un prieten. Iti multumesc ca Tu ma ajuti in orice problema ca un TATA AUTORITAR, ca ma alinti in bratele Tale ca o MAMA IUBITOARE, ca mijlocesti pentru mine ca un FRATE DRAG si ca stai de vorba cu mine ca si un PRIETEN APROPIAT.

            Iti multumesc, Te laud si Te slavesc in veci!

 

 

AMIN

M-AS BUCURA CA TOATE MAMELE SA CITEASCA ACESTE RANDURI SI ASTFEL DUHUL LUI DUMNEZEU SA LE SENSIBILIZEZE SI SA INTELEAGA CE INSEAMNA SA FII CU ADEVARAT O MAMA BUNA!....AVEM EXEMPLUL CEL MAI BUN IN DUMNEZEU - TATAL!

ITI MULTUMESC DOAMNE CA NU ESTI CA NOI!
Adăugat în 20/01/2012 de Evlavia
Statistici
  • Vizualizări: 2300
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni