Pandemia s-a încheiat la OMS, testele pentru virusul corona au rămas prin spitale!
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Medicina în lumina Duhului Sfânt  |  Tematica: Revenirea Domnului
Resursa adaugata de loredanam in 05/06/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Pandemia s-a încheiat la OMS, testele pentru virusul corona au rămas prin spitale!

 Slăvit să fie Domnul! În sfârșit, epidemia s-a declarat încheiată, stinsă și în România, în iunie, 2023. Cu adevărat, nu am mai văzut cazuri noi de o săptămâna sau 10 zile. (această adăugire e din 30-06-2023).

În 5-05-2021 am postat acest eseu, care era o încurajare, nu o profeție! Văzând cum a evoluat epidemia, am schimbat titlul în decembrie 2021(după ce, în octombrie am învins și eu și soțul meu pe inamicul COVID-19). Încurajam frații creștini că, desigur, în primăvara lui 2022 se va încheia molima, la 2 ani după ce OMS a declarat-o pandemie. Știți că, la noi în țară, perioada de urgență a fost cam din 15-03_15-05-2020, dar zborurile erau anulate din 9-03-2020.

„Pandemia de Coronavirus se va termina până la sfârșitul toamnei 2021! Argumente din istorie

În aceasta perioadă stresantă, după ce  popoare întregi, de pe tot pământul, au fost terorizate de vedeta spurcată numită “noul virus COVID-19”, este necesar și un mesaj dătător de speranță. Din istorie aflăm că au existat epidemii mult mai grave, fără remedii naturiste sau farmaceutice, cum au fost izbucnirile de ciumă bubonică-plaga “morții negre”. Din VT citim despre ciuma de 3 zile din timpul lui David, când au pierit într-o singură zi 70 000 israeliți din Ierusalim și din împrejurimi.

A existat epidemia de ciumă de la Marsilia din 1720, când au murit 100 000 de oameni doar în Franța. În Tările Române, așa numita “ciumă a lui Caragea” a provocat un numar necunoscut de decese, dar suficient de înfricoșătoare, așa încât “se risipiseră orășenii prin sate și sătenii prin pustii”-după cum ne relatează Ion Creangă. In orice caz, se estimează că, în timpul “morții negre” medievale (secolul 14) ar fi pierit între 40 și 50 procente din populația Europei. Atunci a fost perioada la care se referă Boccacio in „Decameron”.

În jurul anului 1820, apoi in timpul războiului Crimeei (1853-1856), iar apoi, (la noi în țară în 1913), cu ocazia așa-numitelor războaie “balcanice”, au fost epidemii de holeră, cu o mortalitate de până la 80% în primele luni, pentru ca să scadă la 70% apoi. (pandemia de holeră din 1899-1923 sau a șasea pandemie de holeră). În America de Sud a fost, în aceeași  perioadă, holera epidemică, imortalizată de G. G. Marquez în romanul ecranizat “Dragoste în vremea holerei”. Nu existau nici antibiotice(tetraciclina e eficientă pe vibrio cholerae), nici perfuzii intravenoase pentru rehidratare și, după cum ne informează Creangă, se credea că a mai primi lichide în plus ar fi fost letal. Desigur, după cum ne istorisea povestitorul nostru național - el atunci a băut “un cofăiel de apă pe ceas”- nu era recomandat să mai primeasca apă din fântâni infectate, dar ceai fiert bine si răcit l-ar fi ajutat. Interesant este că au funcționat leacurile băbești ale bunicii lui sau pur și simplu el a avut zile de la Dumnezeu și... o  imunitate sănătoasă.

Dar, aceste boli bacteriene, deși cu izbucniri epidemice de 1-2 ani, nu pot fi comparate, fiind prea grave, prea letale, cu epidemiile de gripă din secolul XX, sau cu prezenta pandemie. Variola, care genera și ea epidemii periculoase, a fost eradicată din sec. XX. (cu excepția unor laboratoare care o păstrează ca pe o specie ocrotită, fiind pe cale de dispariție, sărăcuța). Epidemiile de poliomielită la copii se pretinde că au fost rezolvate(in SUA și în Europa) prin vaccinări  repetate, perseverente (de 45 de ani încoace). Dar, cine călătorește, de exemplu în Indonezia și în alte zone din Asia, Africa, trebuie să se vaccineze atunci(chiar dacă s-a mai vaccinat în ultimii 5 ani) pentru că acolo circulă…virusurile sălbatice.

Să ne referim acum la pandemia de “gripă spaniolă”, se pare prima menționată în istorie. (Deși epidemii de gripă au mai fost, mai ales în America de Sud și Centrală, aduse în secolele XV și XVI de către Cristofor Columb și urmașii lui, conchistadorii. Aceștia  au făcut, se pare, un “ schimb cultural” cu băștinașii sud-americani de la care au preluat cafea, cacao, dar și…sifilis. Ca să nu pară mai puțin generoși, le-au dat în schimb rachiu și…gripă, de ambele plagi indienii americani murind pe capete.)

După primul război mondial, învinuit pentru 10 milioane de victime, Europa si SUA, cu populații șubrezite de foamete și de teroarea luptelor, au trebuit să se confrunte cu un flagel nemilos, ca o pedeapsă divina: gripa “spaniolă”. Când l-au depistat pe pacientul “zero”, în 6-05-1920, se pare că era…American, dar era încă de atunci la modă să dai vina pe alte popoare. În orice caz, au fost cel puțin 50 milioane de morți în Europa și peste 100 milioane (dupa unele surse, 180!) de decese în întreaga lume, dintre care sugarii, gravidele, bătrânii, dar și soldații tineri erau majoritatea. O adevărată tragedie, cu morți tineri. Evident, atunci nu existau antibiotice, nici metode eficiente de terapie intensivă –ca ventilația asistată, sau mecanică, nici vaccinuri, asa că victimele au murit din cauze naturale. Sau mai bine zis, acestea le-au fost zilele lor de la Dumnezeu. Dar, în acea perioadă tragică, pandemică, ce-a durat sub 2 ani, între 1918-1920, s-au născut o mulțime de copii(baby-boom), dintre care o parte au ajuns centenari (în Germania, Italia, UK) și au necesitat o nouă pandemie pentru a dispărea. Într-o pandemie s-au născut, în cea actuală au trecut la cele veșnice(chiar și cu prințul Charles, regala lui mamă era însărcinată din 1920). Dar, trebuie să reținem din istorie că “lacrimile noastre numarate sunt” și nici plăgile nu țin veșnic. Aleluia!

În restul secolului XX au mai existat tendințe, nu prea timide, spre pandemie ca “gripa asiatică” din 1957-1958, ca gripa Hong-Kong din 1968-1969, care, totuși, fără vaccinuri (dar cu antibiotice-în vogă atunci) au trecut în câte un an și, culmea, nu s-au generalizat …deși mai circulau și atunci oamenii cu avionul.

Dar în secolul 21, caracterizat prin vaccinări „în turma” și obligatorii- pe alocuri, au “explodat”, se pare, gripele.

Poate mai rememorați “pandemia de gripa porcina”cu virus A(H1N1), din anii 2009-2010. Atunci s-au sacrificat în mod barbar porcii din Romania(adică au fost „eutanasiați” ca să nu se chinuie, apoi arși), pentru ca toți să își cumpere carne de porc de la supermarket-urile patronilor străini, unde carnea de porcine(probabil sintetică) era în mod miraculos neinfectată. Atunci am fost în mod “călduros” somați să ne vaccinăm, cu o alta “creație” Bill Gates, la fel de benefică precum carnea sintetică, mediatizată ca fiind mai “sănătoasă”(? !). Dupa vaccinarea parțial eșuată a  urmat  o“criza economica” reușită, care la noi a fost “tratată” cu tăieri de salarii ale bugetarilor.

Dar de anul 2013 vă mai amintiți, cand MAE a declarat “pandemia de gripă aviară”cu virus A(H7N9)? Atunci, ca și în 2010, majoritatea populației Europei a refuzat vaccinul. Doar puii au fost sacrificați, iar copiii s-au axat tot mai mult pe meniurile „de plastic” de la McDonalds.

Nu are rost să discutăm despre epidemia de Ebola(2013-2016) sau despre cea cu virus Zika(2015-2016), deoarece acestea nu au fost gripe, ci se transmiteau- nu pe cale aerogena-, ci prin contact mai strâns. De aceea, menționăm doar în treacăt “marea pandemie” de HIV-SIDA(din 1983 până în prezent), pentru care s-au introdus terapii eficace, dar, până acum, nici un vaccin efcient(? !).

În concluzie, au mai fost pandemii, dar până acum, în niciuna nu au fost închiși -de către guverne- oamenii în case, nu au fost obligați să poarte maști în parcuri și nici pe stradă și nu au mai fost închise în toată lumea toate bisericile! ! !

Dar mesajul dătător de speranță este că, dacă epi-pandemiile de gripă de până acum au durat 1-2 ani fără medicina modernă(adică fără minunatele vaccinuri, în esență), ar trebui și noi să ieșim până la sfârșitul toamnei 2021 din pandemie! (sau până la sfârșitul primăverii lui 2022)

Chiar în ciuda pseudomedicinei agresive. Domnul cel Indurător va porunci îngerului morții prin covid(dacă există un înger nimicitor al gripei, cum există pentru ciumă) să își bage sabia în teacă. Îi va porunci: “Destul!”

Desigur, aceasta se va întâmpla dacă este o pandemie de la Dumnezeu, nu o... plandemie. Și, îndrăznesc să spun, dacă popoarele Europei vor respinge hulitoarele și nebuneștile legi privitoare la “educația de gen” și la LGBT. Altfel, Domnul cel drept ii va da pe toți care consimt la acestea pe mâna lui Anticrist, dictatorul mondial care așteaptă să “se descopere”. Pe acesta îl va nimici Domnul Isus Cristos cu suflarea gurii Lui și cu arătarea Venirii Lui. Maranatha! Domnul nostru vine! Deci, intr-un fel sau altul, aceasta situatie nu va mai dura mult. Aleluia!”

Ei bine, OMS a declarat-o încheiată abia în mai 2023, la cam 3,5 ani de la începerea ei în China. Culmea e că în China e încă epidemie de Corona. Dar și în spitalele suport COVID (printre care și SM Câmpina), încă mai sunt internări de COVID pediatric. Mai ales nou-născuți și sugari, care nu au încă imunitatea eficientă pentru această boală virală, dar și copii peste 1 an, mai rari.

Ce trebuie să reținem este că OMS a insistat că 3 ani și 6 luni a durat p(l)andemia, adică o perioadă ca a necazului celui mare: o vreme, vremi și jumătatea unei vremi. S-au inspirat, oare, din Apocalipsă? Sau ca... ”să dea vina” pe Cel Sfânt? Pot să vă asigur că au încercat să producă un hibrid de virus corona-gripal pe care l-au denumit ”Florona”, dar nu a ținut, căci Domnul l-a spulberat. Eu, personal, am văzut câteva teste triple, pentru care se preleva o dată din nări și se testa pentru gripa A, B, corona și... . florona. Acum au rămas doar testele simple, de COVID-19 și cele duble: gripa A, B și corona SARS CoV-2. Deci, virusul ucigaș, după ce a trecut în varianta de ”omicron”, a devenit pentru adulți tot la fel de banal ca și gripa... . Dar la copiii mici încă provoacă febre înalte și deprimarea tranzitorie a imunității.

Oricum, ce a deturnat atenția popoarelor de la pandemie și de la efectele vaccinărilor a fost războiul din Ucraina. Astfel, se șterg ”urmele pandemiei” prin niște crime mai fățiș produse de oameni. Căci populația păgânizată a Europei și a SUA nu îndrăznește să dea vina pe Cel PreaÎnalt, (în care ei nu mai cred), și pentru război. Dacă pandemia era de cauză „naturală”, ei bine, războiul e de sorginte umană, evidentă!

Și, deoarece nu am fost întrebați, ca David, ce nenorocire ne alegem din trei, se pare că europenii au avut parte și de molimă și de război... Acum, ni se pregătește foametea, sub masca grijii față de Terra, promovându-se subliminal ideea că. . pământul trebuie conservat, nu oamenii... Dumnezeu să aibă milă de noi! Vino, Doamne Isuse!

Sa nu fi înțeles greșit: nu mai este epidermei in România, cel mult endemie, apoi cazuri sporadice. Oricum circulau și înainte 7-8 tulpini de corona ce dădeau guturai și până prin 2015 a circulat SARS Cov-2, neoficial. Ideea de reținut e că pandemia și sfârșitul ei sunt decretate de guvernul mondial implicit, prin OMS.
Adăugat în 13/06/2023 de loredanam
Scuze este o erata la propriul comentariu: unde scrie '' epidermei" se va citi "epidemie", și era vorba de SARS Cov-1 până în 2015.
Adăugat în 13/06/2023 de loredanam
Mai apar cazuri de Covid-19, dar mai puține decât de gripa și alte viroze.
Adăugat în 01/02/2024 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 261
  • Export PDF: 5
  • Comentarii: 3
  • Gramatical 1
  • loredanam  Este corect

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • loredanam  Are

    Diacritice 1 0
  • Conținut 1
  • loredanam  Are album

    Conținut 1 0
Opțiuni