Cand evlavia moare
Autor: Catalina Nicolin  |  Album: eseuri  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de trei_decembrie in 24/03/2021
    12345678910 0/10 X

 

Am auzit o poveste de curand despre moartea evlaviei.

Se spune ca doua persoane erau unite prin flacara evlaviei. Si sincer, spuneti voi, ce poate fi mai inaltator? Erau oameni obisnuiti, dar foarte credinciosi.

Fata studia exegeza biblica, si ajunsese la profunzime adanca de intelegere a Scripturii, pentru ca Dumnezeu o iubea si ii dadea har.

Fata obtinuse si darul profetiei, insa a incalcat conditia vrand sa-si ajute prietenii pe care ii asteptau mari probleme, si l-a pierdut.

Baiatul mergea la biserica si se ruga, asa cum ne rugam toti.

Fata a avut o problema de viata si de moarte adevarata, a fost intr-un mare impas in viata, stresata, incoltita, fara solutii si se afla pe punctul de a se pierde. In acel moment, aceeasi voce pe care a mai auzit-o si alte dati, a lui Isus, a venit si i-a spus sa priveasca mai atent problema si sa vada ca de fapt, are o concesie facuta, a fost ajutata exact prin ceea ce ea considera ca e distrusa, si sa incerce sa ia de la capat tot. Si fata a ascultat, si lucrurile au mers exact asa cum a spus Isus.

Dar si baiatul a avut probleme, de sanatate, si fata l-a rugat pe Isus sa il vindece pentru ca ea nu poate. Isus a luat-o cu el, acolo unde l-a vindecat pe baiat, si in fata ei tot raul din corpul lui a disparut intr-o lumina precum focul. Fata a vazut pe viu cum problemele respective dispareau in lumina mainilor lui Isus.

Si s-a mai intamplat o data, sa fie baiatul inainte de o operatie, si iar l-a rugat pe Isus sa il salveze de operatie. De data aceasta Isus a luat-o de maini, cu mainile lui luminoase si i-a purtat mainile ei pe locurile bolnave pentru operatie ale baiatului si a ajutat-o sa scoata raul cu mainile ei. Si l-a vindecat inca o data.

Dar nu toata lumea rezista ispitei lumesti si nu toata lumea poate fi in duhovnicie pana la capat.

Asa ca lantul evlaviei s-a stins.

Si fata s-a dezis de tot, si a abandonat tot.

Am scris sa ramana marturie aceste minuni si fapte.

Si mai ales sa aveti incredere ca Isus ajuta oricand, pe oricine, doar sa il chemati simplu cand aveti probleme.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 477
Opțiuni