Eşecul este un pas spre succes
Autor: eliseidobinda  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de dobinda.elisei in 10/03/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Eşecul este un pas spre succes

   Eşecul este cheia succesului.

   Succesul înseamnă să treci de la un eşec la altul şi să nu pierzi din entuziasm. Eşecul este parte din viata noastră la fel cum este bucuria, tristeţea. În viaţa de zi cu zi întâmpinăm atâtea experenţe nereuşite pe care le numim eşecuri.

   Atât tinerii cât şi cei bătrâni, bogaţi şi săraci, femei şi bărbaţi, se confruntă cu diverse eşecuri. Eşecuri pot fi în relaţii, în familii, în relaţia cu Dumnezeu, în relaţia - unii cu altii, eşec la examene, la serviciu, la învăţătură, în planuri de viitor.Toate eşecurile pe care le întâmpinăm în viaţa noastră sunt menite spre ridicare, spre înaintare, spre apropierea de Dumnezeu. Ne confruntăm zi de zi cu falimente financiare, sociale, la examenele vieţii, în familie, în afacere, în dragoste, în relatii. Poate astăzi, poate luna aceasta, poate anul acesta, ai avut o experienţă nereuşită caracterizată prin insucces, neizbândă.

   În viaţă avem toţi parte de eşec. Când eşti în eşec simţi starea neplăcută şi nedorită, nopţi nedormite, frământări, cugetări, lacrimi, păreri de rău, mustrări de conştiinţă.

   Eşecul este pentru un timp scurt, niciodată nu este definitiv. Viaţa nu este doar o linie dreaptă, ci este o linie cu urcuşuri şi cu coborâşuri.

   După norii negri de eşecuri, cerul devine senin. Când eşecurile apar în viaţa creştinilor, ei vor fi regeneraţi, revigoraţi, pentru că harul lui Dumnezeu ne ridică. Dumnezeu nu ne garantează viaţă lipsită de necaz, ci El promite să ne sprijine indiferent de ceea ce se întâmplă.

   Dacă esti în eşec sau dacă eşti în bucurie, stai liniştit că va trece. Din eşec înveţi atâtea lucruri pe care, în mod normal, nu puteai să le înveti; din insuccesul de a face multe lucruri înveţi alte lucruri bune şi utile. Eşecul te îngenunchiază şi te face dependent de Dumnezeu.

   Eşecul, falimentul, insuccesul sunt mijloace de ridicare şi de înaintare. Eşecul de astăzi este ridicarea de maine. Eşecul un pas spre succes.

Foarte adevărat ceea ce aţi scris; sfinte binecuvântări.
Adăugat în 01/04/2016 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 3728
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.