Luptă-te lupta cea bună!
Autor: Dorysa  |  Album: fara album  |  Tematica: Sub flamurile crestinismului
Resursa adaugata de theodora in 23/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Luptă-te lupta cea bună!

   Ca şi creştini, noi avem cu toţi de câştigat o cursă, dar nu oricare, ci însăşi cursa vieţii. De câştigarea acestei curse depinde viaţa sau moartea noastră.  Tocmai de aceea aş putea spune că este cea mai grea cursă, cu cele mai multe obstacole, bariere şi greutăţi care vor să te împiedice să nu mai ajungi la capăt. Dar dacă ţi-ai pus în inimă dorinţa să ajungi până la sfârşit şi dacă eşti complet determinat să nu te laşi doborât sau învins de ceea ce apare în calea ta, cu siguranţă vei ajunge biruitor, ţinând sus steagul victoriei.

   Ne confruntăm în viaţă cu tot felul de situaţii provocatoare, unele mai grele, altele mai uşoare, dar care de cele mai multe ori aduc cu ele necredinţa, deznădejdea, supărarea, îngrijorarea, dezamăgirea, tristeţea, neputinţa şi toate aceste lucruri ne întunecă privirea şi nu mai putem vedea clar calea pe care trebuie să mergem.

   În astfel de momente, avem doar două opţiuni: ori alegem să ne plângem de starea noastră, de necazul nostru, bătând pasul pe loc, ori alegem să mergem înainte indiferent de greutaţi. Totul depinde doar de noi, de alegerea noastră.

   Martin Luther King Jr. spunea că:

„Dacă nu poţi să zbori atunci aleargă. Dacă nu poţi să alergi atunci mergi. Dacă nu poţi să mergi atunci târăşte-te, dar orice ai face trebuie să mergi înainte.”  

   Toţi oamenii trec prin încercări fel de fel, dar diferenţa dintre ei este atitudinea care o au în faţa necazului. Nu te mai lăsa doborât de povara grea, ci ridică-te în numele lui Isus şi mergi înainte, du-ţi lupta până la capăt, nu renunţa la jumătatea drumului.

   Tot ce contează e să ajungi la capătul cursei, chiar dacă ai inima frântă, zdrobită şi sângerândă, picioarele obosite de atâta mers, puterea slăbită şi poate părăsit de cei în care îţi pusesei toată nădejdea şi credeai că vor rămâne lângă tine în orice moment. Nu lăsa ca aceste „lucruri”  să te împiedice să-ţi atingi scopul în viaţă.

   Ridică-ţi privirea în sus şi continuă sa mergi. Fii încrezător în Cel ce a promis că va fi cu tine până la sfarşitul zilelor tale şi că te va răsplăti cu o cunună care nu se poate veşteji.

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1395
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni