Fetiţa lunii
Autor: sporia  |  Album: Eul transparent  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sporia in 12/01/2015
    12345678910 0/10 X

Fetiţa Lunii

Tina era o fetiţă născută pe LunăIubea Luna pentru că îi conferea lumină, căldură, se simţea ocrotită şi iubită, Luna o legăna, Tina era ca o fetiţă de om pământesc.

Nimeni nu îi distrusese liniştea niciodată pentru că doar ea era născută acolo şi i se părea normal să fie fiica Lunii. Nu s-a întrebat niciodată de ce locuia acolo, nici cine îi era tatăl, ştia doar că Luna era totul pentru ea.

După un timp însă, Tina a început să se simtă prea însingurată deoarece Luna nu îi vorbea şi ea ştia să vorbească dar nu avea cu cine, singurul lucru pe care îl făcea era să cânte în timp ce Luna o legăna şi o încălzea.

La pubertate, Tina a simţit că doreşte să nu mai fie doar ea cu Luna, nu ştia de unde îi vin acele sentimente dar erau din ce în ce mai frecvente şi insistente. Atunci Tina a început să nu se mai simtă bine doar legănată şi să îşi dorească o altă prezenţă. Suferea din pricina nerăspunsurilor la întrebările ei existenţiale. 

Atunci Tina a coborât de pe Lună şi a fugit cât mai departe de Lună, pe Pământ. 

La început nu s-a mai simţit singură, deşi îi era frig, însă studiind comportamentul oamenilor a înţeles că trebuia să se îmbrace. La început a locuit pe străzi, însă seara şi noaptea din nou simţea prezenţa mamei sale, Luna şi adormea mai fericită.

Ziua urmărea comportamentul oamenilor şi spera să poată să fie ca ei, dar după câţiva ani, a văzut că oamenii nu doreau prietenia ei şi şi-a dorit să găsească măcar un om să o iubească, să o înţeleagă, să întemeieze o familie cu mulţi copii pe care să îi ducă în vacanţă pe Lună, la bunica lor.

Într-o zi, având deja vechime pe Pământ şi locuind la o familie, mergând la cumpărături, a întâlnit la un supermarket un bărbat care i-a cerut prietenia. După câteva întâlniri, bărbatul i-a cerut mâna şi ea a acceptat. În aceste întâniri bărbatul i-a explicat Evanghelia lui Iisus Hristos şi a trezit în Tina dragostea pentru Hristos. Tina prin rugăciune şi-a dat seama că era om normal doar că diavolul o înşelase făcând-o în vise să creadă că e fiica unui astru,deoarece îşi dorea să aibă o altfel de familie decât a sa în care oamenii înjurau şi nu se respectau. Refuzase atâţia ani adevărul, închizându-se în vise. Tina a dat slavă Domnului că bărbatul care îi ceruse mâna a scăpat-o de înşelare! 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 940
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni