Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Exemplul lui Ghedeon
Autor: A. W. Tozer  |  Album: Noaptea întunecată a sufletului  |  Tematica: Sub flamurile crestinismului
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 02/10/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Exemplul lui Ghedeon

Exemplul lui Ghedeon

   Istoria lui Ghedeon este o ilustraţie a felului în care Dumnezeu caută calităţile Sale în noi şi nu arată interes faţă de numere sau statistici. Ghedeon era aproape să înfrunte duşmanul şi avea o armată de 32.000 soldaţi. Dar Domnl i-a spus lui Ghedeon: "Poporul pe care-l ai cu tine este prea mult . . . cine este fricos şi se teme, să se întoarcă". Aşadar, Ghedeon a spus cuvintele acestea trupelor şi 22.000 de bărbaţi s-au întors. Apoi Domnul a spus lui Ghedeon din nou: "Poporul încă este prea mult. Îi văd pe aceia dintre voi care nu sunt pregătiţi pentru ceea ce urmează să facă. Nu vei putea niciodată să faci soldaţi israeliţi din ei."

   Presupun că sunt puţini predicatori printre noi, pe suprafaţa pământului, care ar fi respins pe aceşti 22.000, dar Dumnezeu punea accentul PE CALITATE, pe cei care urmau să coopereze în împlinirea voii Sale.

   Apoi Ghedeon a dus 10.000 de oameni la râu şi i-a testat după cum l-a direcţionat Dumnezeu, iar după această selecţie, Ghedeon avea o armată de 300 de bărbaţi. Dumnezeu îi caută pe aceia care VOR ca vieţile lor să fie modelate potrivit cu harul şi cu dragostea Sa. El dă deoparte pe aceia care nu pot vedea scopul şi planl lui Dumnezeu pentru binecuvântarea noastră.

   Unii dintre voi ştiţi câte ceva despre ceea ce se numeşte "noaptea întunecată a sufletului". Unii dintre voi aveţi o dorinţă spirituală şi o tânjire profundă pentru victorie, dar vi se pare că strădaniile voastre de a umbla cu Dumnezeu nu v-au adus decât mai multe încercări, mai multe lovituri, şi mai multă descurajare. Va simţiti tentaţi să vă întrebaţi: Cât vor mai dura toate acestea?

   Permiteţi-mi să vă amintesc călătoria lui ISUS HRISTOS spre TRIUMFUL VEŞNIC.

   Amintiţi-vă grădina unde sudoarea Lui era cu sânge...

   Amintiţi-vă sala lui Pilat, unde I-au pus mantia de purpură şi L-au bătut...

   Amintiţi-vă experienţa Sa cu cei mai apropiaţi ucenici, atunci când aceştia L-au părăsit şi au fugit...

   Amintiţi-vă cum L-au răstignit ei pe o cruce, cele şase ore îngrozitoare, ascunderea Feţei Tatălui...

   Amintiţi-vă întunericul şi momentul în care Şi-a predat duhul în moarte...

   Aceasta a fost cărarea pe care Isus a mers spre triumful veşnic şi spre gloria nesfârşită.

   Cum este EL, tot aşa suntem şi noi în această lume!


Referitor la calitatea celor ce sunt gata de luptă pentru Domnul, numai El, Domnul cunoaste inimile tuturor ,conform cu Legământul făcut .Restul textului este un strigăt de alarmă, un mare semafor roșu pentru a ne opri și a vedea prin ''subcomparație '' ce mult a suferit Domnul Isus pentru ca noi să-I traim libertatea daruită aici pe pământ cu bucuria de a fi veșnic împreuna cu El.
Am putea afișa la vedere zilnic calătoria Domnului până la victoria asupra morții.
Mulțumim de hrană sora Florica, Isus să te binecuvinteze și azi.
Adăugat în 02/10/2014 de sanda_tulics
AMIN. Mulţumesc frumos.
Binecuvântaţi fie toţi cititorii.
Adăugat în 02/10/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1216
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni