Mi-am mărturisit păcatele unui frate, și el înloc să mă ajute mi-a făcut rău...
Autor: Alin Turcu  |  Album: Depresie, Anxietate, Insomnie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de AlinHD in 06/06/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 Am pus titlul acesta: 

       ,,Mi-am mărturisit păcatele unui frate, și el înloc să mă ajute mi-a facut rău...''

  pentru că este tot mai des ceea ce aud din gura sufletelor distruse, care au căutat ajutor la un pastor, consilier, sau din comitetul bisericilor, si-au mărturisit păcatele și apoi au fost bârfiti, loviți, judecați, zdrobiți, sau chiar spuși de la anvon într-un fel subtil pe care i-a învătat să îl foloseasca însuși diavolul si tare se mai bucură de voi când faceți asta!

   (Apoi unii mai au și tupeul să zică: de ce nu este Trezire Spirituală? De ce nu își mărturisesc oamenii păcatele la noi? Din cauza ta nu este trezire spirituala, că Dumnezeu vrea să facă trezire și din cauza ta nu face! Din cauza imaturitații spirituale!)


 Oamenii nu au nevoie de predicile noastre, ci de un ajutor real asa cum ne invată ScripturaȘ

 ,,Plângeti cu cei ce plâng...''(Romani 12:15) Duhul Sfânt te intreaba astazi: Tu faci așa?


   Vreau să vă spun sus și tare, oricine ai fi tu să ști că: ,,Înaintea lui Dumnezeu nu se are în vedere fata omului (Romani 2:11) daca tu dupa ce ai primit mărturisiri de păcate, sau ai ascultat durerile altora și înloc să îi ajuți i-ai judecat, ți-ai făcut subiect de predica, ti-ai facut articol pe site,  sau ai predicat de la anvon în biserica la voi păcatele sufletului distrus, azi te anunt și iți zic clar: daca nu te oprești din a face răul acesta, Dumnezeu va împlini în dreptul tău Cuvantul din Psalmul 10 cu versetele 11-13, mai ales versetul 12.


 

  • 11 Dumnezeu este un judecător drept, un Dumnezeu care Se mânie în orice vreme.
  •  
  • 12 Dacă cel rău nu se întoarce la Dumnezeu, Dumnezeu Îşi ascute sabia, Îşi încordează arcul şi-l ocheşte,
  • Deut 32.41;
  • 13 îndreaptă asupra lui săgeţi omorâtoare şi-i aruncă săgeţi arzătoare!
  • Deut 32.23-42Ps 64.7;

 


     Dorești lucrul acesta? Vrei ca Dumnezeu să fie împotriva ta și să te ocheasca? 

Vreau să te anunț că atâta timp cât tu nu ai ajutat sufletele căzute în păcat să se ridice, dar în schimb i-ai afundat mai jos în groapa deznadejdii lor, Dumnezeu se manie pe tine, nu îi place ceea ce faci, îi e scârba de ce faci, si daca nu te pocăiești de acest păcat, Dumnezeu iși ascute sabia, iși încordeaza arcul și te va ochi, fix pe tine! 


    Poți să fi pastor, consilier, sau să faci parte din comitetul unei biserici atâta timp cât distrugi suflete Dumnezeu o să te distruga EL însuși pe tine, pentru că înaintea lui Dumnezeu sufletele sunt prețuite, însuși EL a platit pentru ele pe cruce, le-a răscumpărat prin Sângele Sfânt al Domnului Isus Hristos!

EL este Stăpân peste ele, și tot El le va scăpa din blestemul morții și din blestemul păcatului. 


Am scris acest articol cu durere în suflet, cu mahnire pentru cei loviți, pentru că tot mai mulți sufera, au depresii, insomnie, anxietate, si multe din ele vin si din cauza unor oameni așa ziși (a lui Dumnezeu).

 Multe suflete pentru care mă rog, și le consiliez îmi spun: ,,Frate eu nu ma mai deschid la nimeni, numai zic la nimeni durerea care o am în suflet, fiindca uite ce am pațit, am zis la pastoru y, și apoi și-a făcut predică pe tema mea, sau am zis la pastorul x, și a zis și la alții și am ajuns de râsul comunitații... sau uite ce am pațit am zis păcatele la fratele x si el uite ce mi-a făcut... și nici nu m-a ajutat... s.a.m.d''     Așa a facut Isus sau oamenii Lui? 


   Fraților așa ceva Domnul Isus nu a făcut, și nici ucenicii Lui nu au făcut asa, dacă vrei să ai efect ajută sufletele, ridică-le, luptăte pentru ele în post și în rugăciune și ai să vezi că ele însuși o să mărturisească cum Dumnezeu le-a ridicat prin tine, cum Dumnezeu le-a vindecat prin tine, nu te lauda tu ci: ,,Să te laude altul, nu gura ta, un strain, nu buzele tale.''(Proverbe 27:2) 


Sper ca am fost clar în acest articol, și înca ceva daca poți sa te abții, sau nu poți să te stăpânești  ca și om al lui Dumnezeu să ți confidențial păcatele altora și să le predai Domnului Isus Hristos, nu mai primi mărturisiri, te rog fă asta de dragul Domnului Isus Hristos! 


   Însa dacă vei continua așa în ignoranța și în mândrie, că așa vrei tu, sau că ești tu încăpățânat, și nu vei lua aminte la acest avertisment care Duhul Sfânt mi l-a pus pe inima să il scriu special pentru tine, o să vină peste tine mania lui Dumnezeu, și ai să guști și tu ce înseamnă să suferi, pentru că gândește-te că un suflet după ce tu l-ai distrus și mai mult, sufletul acesta plânge, suspină, sângerează, și îi zice lui Dumnezeu prin rugaciune:      

      ,,Doamne Dumnezeule, uite ce am pațit, mi-am mărturisit păcatele la fratele y, 

       si el uite ce mi-a făcut Doamne!!! Dumnezeule ai milă de mine, fă ceva!!!''


   Și Dumnezeu o să facă, o să aducă peste tine sabia Lui, și o să zici, oare de ce o venit boala peste mine, de ce o venit depresia, anxietatea, insomnia? Oare de ce? Ai vrea să te cercetezi în clipa asta și să vezi, ce ai făcut greșit? EL vrea să iți arate unde ai gresit?  Vei asculta de EL?


 Hai să ne pocăim, și să ne cerem iertare pentru ce am făcut greșit și ce nu i-a plăcut lui Dumnezeu. Hai de azi înainte să ridicăm sufletele, să îi încurajăm, să le vindecăm rănile, să îi purtăm pe brațe de rugăciune înaintea Tatălui Sfânt din Ceruri care Rostește viața și izbăvire pentru acei ce sufera! Dumnezeu să ne ajute la aceasta! Amin.


 

  • 17 Tu auzi rugăciunile celor ce suferă, Doamne! Le întăreşti inima, Îţi pleci urechea spre ei,
  • 1Cron 29.18;
  • 18 ca să faci dreptate orfanului şi celui asuprit şi ca să nu mai insufle groaza omul cel luat din pământ.
  • Ps 82.3Isa 11.4;

 

                                                       (Psalmul 10:17-18) 


                        Alin Turcu - Misiunea Alege Astazi  http://CeAlegi.BlogSpot.Ro 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1296
  • Gramatical corect
  • Conținut complet
Opțiuni