Fii tu insati !
Autor: Simonescu Dana-Lucia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de life_s_warrior in 20/11/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Fii tu insati !

Daca arat celor din jurul meu adevarata fata ,( cea modelata prin credinta, nu cea a firii pamanesti , pe care mi-o doresc moarta 100% in Hristos ) , o fac nu doar pentru mine, ci mai mult pentru cei din jur. Doar asa putem fi lumini intr-o lume intunecata,lume  luminata artificial de reclame si chemari desarte.  Nu este usor, dar este minunat!

Nu este simplu, ci chiar riscant , dar impactul pozitiv pe care – l am , fie chiar si asupra unei singure persoane, sterge urmele ranilor si rautatilor la care m-am lasat expusa,prin  propria vointa .

Deci, merita sa fii tu insuti / insati ! Teama de nu fi ranit nu te va [proteja, dimpotriva, iti va da in permanenta sentimental ca n u esti inteles / inteleasa…De ce ? Pentru ca, la un moment dat, ajungi sa crezi ca nici tu nu te intelegi…

Dumnezeu a pus un potential minunat in fiecare dintre noi, a pus un talant , pentru care vom da socoteala candva , despre modul in care l-am folosit. De ce sa ma uit in stanga si-n dreapta, sa ma tem de ceea ce vor zice sau vor face altii vis-a –vis de mine, cand doar eu, atat, voi sta in fata tronului de judecata  ? !

 Vreau sa fiu un rob bun si credincios si asta incepe aici, din viata pe pamant .

Fii tu insati, reala, blanda, frumoasa si increzatoare!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1431
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
De același autor
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”