În umbra ruinelor
Autor: Mihaela Gheorghe  |  Album: În umbra ruinelor  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de raducostel in 09/11/2009
    12345678910 0/10 X

"Intalnirea noastra cu Dumnezeu a avut loc in umbra ruinelor Colosseului...A fost una dintre acele intalniri dramatice, as putea spune, in sensul ca intregul nostru mod de viata a fost schimbat. Au fost de  luat decizii majore in scurt timp, a fost un inceput dificil dar a meritat platit pretul. Au fost momente de tensiune maxima si de cautare intensa a Fetei lui Dumnezeu...dar, de fiecare data, cand ne opream, cu inimile obosite, El era alaturi pentru a ne reaminti:"Imi veti fi martori la Roma...si pana la merginile pamantului"...Amintirea acelei intalniri ne dadea de fiecare data puterea de a merge inainte, de  a mai face inca un pas, constienti ca Dumnezeul nostru credincios si drept avea sa duca la bun sfarsit lucrarea pe care o incepuse in noi si cu noi.

In umbra ruinelor...Dumnezeu ne astepta. Fusese o intalnire programata de El. Ne condusese pasii intr-acolo. Era pentru noi un fel de Betel, unde trebuia sa experimentam mai profund totala dependenta de Domnul. Trebuia sa invatam sa cautam si sa ne bucuram mai mult de fiecare ocazie de a impartasi VESTEA BUNA unui confrate...Trebuia ca vietile noastre sa fie si mai mult transformate. Am invatat lectii pretioase in umbra ruinelor. Am invatat ca Dumnezeu ne vorbeste uneori si prin tacere. Am invatat sa pretuim momentele de liniste in prezenta Sa, acele momente intime cand trebuie sa inchizi usa dinspre lume pentru a fi tu singur cu Dumnezeul minunilor. "Dar, Tu, Doamne, Tu esti scutul meu, Tu esti slava mea, si TU imi inalti capul..."Uneori, sun povara responsabilitatilor, preocupati si obositi, am stat cu capul plecat dar Dumnezeu ne-a inaltat fruntile, ajutandu-ne sa stam demni, ca niste adevarati urmasi ai celor ce au fost altadata , la fel ca si noi, in umbra ruinelor...In adancul sufletului nostru, Tatal Ceresc ne sadise o puternica incredintare de a fi martorii Lui la marginile Romei. Dumnezeu ne cunostea inimile, sufletul, dorinta noastra de a-L sluji, chiar in ciuda limitarilor noastre. El stia ca oamenii fara speranta pe care-i intalnisem aici aveau nevoie disperata de atingerea Sa, prin intermediul nostru. De aceea, El ne iesise inainte in umbra ruinelor...Departe de casa dar mai aproape de Dumnezeu, am invatat sa transformam obstacolele in oportunitati de slujire, am experimentat ca nimic nu e prea greu pentru Domnul....Inca suntem aici, in umbra ruinelor. Iar cand va veni timpul ca Stapanul sa ne cheme in alta parte, vom merge sa vedem inca o data locul acela tainic unde El ne-a intalnit prima data....!(fragment din volumul "IN UMBRA RUNELOR", 2007, Edit. Cetate Deva,250 pag, 25 roni, comenzi si info:[email protected])

info
de unde se pot procura si celelalte carti , "regasirea evei" si "calatorie in trei"?multumesc
Adăugat în 09/11/2009
am citit cartea "in umbra ruinelor"si am ramas marcata de experientele romanilor din diaspora.
merita citita,,,
Adăugat în 12/11/2009
am avut ocazia nu numai sa citesc "IN UMBRA RUINELOR"dar si sa o aud pe autoare vorbind despre misiunea din diaspora la o conferinta a femeilor crestine...a fost impresionant...de multe ori nu realizam ce inseamna misiunea facuta in conditii grele...aceste lucruri sunt descrise foarte bine in carte.
Adăugat în 20/11/2009
toate cele 3 carti se pot gasi la Editura Cetate DEva, la Roma(Bis.Bapt.SF.Treime)sau in Bucuresti, la Radio Vocea Evangheliei.
pt info:393284177449
Adăugat în 23/11/2009
Statistici
  • Vizualizări: 1747
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
Opțiuni